Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

4 digitale strategieën om uw organisatie voor te bereiden op de toekomst

juli 22, 2019 / Evolve IP

4 digitale strategieën om uw organisatie voor te bereiden op de toekomst

De huidige digitale innovatie maakt dat verschillen tussen de werkomgeving op kantoor of op een externe locatie langzaam aan verdwijnen. Dit zorgt ervoor dat men niet meer afhankelijk is van een vaste werkplek om optimaal te kunnen presteren. Wanneer u door de juiste technologie in staat bent om altijd in verbinding te staan met uw collega’s, is een vast kantoor alleen een fysieke plek om samen te werken.

Digitale innovaties vormen de basis voor een flexibele werkplek

  • Beschikbare services: De cloud is een maar een begrip, maar de echte vooruitgang zit niet in het feit dat systemen en data op een andere manier zijn opgeslagen of gehost, maar zit er in dat de diensten altijd en overal voor gebruikers beschikbaar zijn. Hoezeer veel mensen nog steeds hechten aan hun fysieke werkplek waarvoor zij vast een goede reden hebben, maakt digitalisering van diensten het werk veel flexibeler.
  • Alleen mobiel: De term “ Mobile first” is ook een populaire term, maar de echte doorbraak zit erin dat wij echt mobiel gaan werken. Nu iedere dienst beschikbaar is om onderweg te kunnen gebruiken doorbreken we de schakel met de fysieke werkomgeving.

Deze verandering komt niet zonder uitdagingen. Niet iedere baan is geschikt voor werken op afstand. Sommige werknemers zijn fysiek wel degelijk aan een werkplek gebonden, voor andere heeft een werkplek emotionele waarde. In alle gevallen voorziet de technologie in de mogelijkheid om mensen dichterbij bij elkaar te brengen en de samenwerking te bevorderen.

4 Digitale strategieën

Van verplichte fysieke bijeenkomsten naar een real-time mobiele digitale wereld. En van vaste naar mobiele connectiviteit. Door deze digitale innovaties is het mogelijk om samen te werken zonder met elkaar in dezelfde ruimte te zijn.

Er zijn 4 strategieën die uw organisatie door middel van digitale techniek verder brengen in de toekomst:

  • Elimineer barrières : Digitale beschikbaarheid en werkplek mobilisatie maakt het voor ons makkelijker om op ieder tijdstip en elke plek te communiceren. Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen reageren op informatie. IT professionals zijn vaak teveel gericht op control van systemen, maar effectiever is het om de gebruikers de tools te geven die nodig zijn om in controle te zijn.
  • Elimineer angst: Nieuwe technologie brengt spanning en angst met zich mee om dit te adapteren. Angst voor verandering, verliezen van grip en controle en verlies van kennis en competentie. Acteren op grond van angst weerhoudt bedrijven om verder te ontwikkelen. De ontwikkeling in mobilisatie vandaag de dag is zo een grote verandering voor iedere branche dat het niet meegaan daarin een cruciale fout is.
  • Verspil geen onnodige tijd: Tijd is een van de meest waardevolle bronnen die wij inzetten op het werk, toch wordt er veel tijd verspild aan onnodig werk. Techniek zorgt voor standaardisatie  van processen, communicatie en maakt informatie snel en veilig beschikbaar. Onnodige administratieve werkzaamheden kunnen hierdoor de kop in gedrukt worden en de medewerkers hebben meer tijd over voor ander gekwalificeerd werk.
  • Blijf gefocust: Mensen hebben in het algemeen een korte aandachtboog. Hoe langer de aandacht, hoe meer het risico ervan af te dwalen. Mobile techniek zorgt voor meer betrokkenheid, maar deze betrokkenheid zal afnemen als de aangeboden informatie niet waardevol genoeg is. Daarom moet iedere actie, proces of stuk informatie goed worden ingezet om betrokkenheid en aandacht te behouden en de productiviteit te kunnen waarborgen.

UC-One is De dienst die het mogelijk maakt dat u altijd met uw collega’s kunt samenwerken, ongeacht uw locatie. Klik hier voor een overzicht van alle voordelen en mogelijkheden van UC-One. Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen na het lezen van deze blog? Wij gaan graag met u in gesprek om gezamelijk te onderzoeken welke strategie het best bij uw organisatie past!

Categories: Call Center Cloud communicatie Unified Communications
Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close