Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Blije klant: Hoe voldoet u aan de hoge eisen van uw klant?

oktober 2, 2018 / Evolve IP

Hoe voldoet u aan de hoge eisen van uw klant?

Een belangrijke doelstelling voor iedere manager klantcontact is een tevreden en blije klant. Vrijwel iedere organisatie die klantcontact belangrijk vindt,  meet de klanttevredenheid en de NPS.

Het is heel makkelijk om met een onbeperkt budget alle klanten blij te maken maar er is natuurlijk geen enkele organisatie die zich dat kan veroorloven. De kunst is om zowel klanten blij te maken als om kosten efficiënt te werken. Snijden met het mes aan twee kanten is een vaardigheid die slechts weinigen beheersen. Toch is dit geen rocket science.

Klantcontactstrategie

Op basis van jarenlange ervaring heeft Evolve IP voor honderden organisaties een klantcontactstrategie geïmplementeerd die zowel de klant tevredenheid verhoogt als de kosten verlaagt. Filosofie hierbij is dat geen enkele klant zijn wekker zet om ‘s ochtends een contactcenter te bellen. Een klant moet direct op zijn/haar wenken bediend worden.

U kent uw klant en kunt op basis daarvan goed aanvoelen wat bij de klant leeft. Door deze kennis actief in te zetten kunt u een klant pro-actief informeren over het feit dat de order in behandeling is genomen. De klant is direct geïnformeerd en zal hier zelf geen contact meer over opnemen. U voorkomt hiermee onnodig klantcontact, vermindert de werkdruk voor uw personeel en kunt uw klant aangenaam verrassen.

Categories: Call Center
Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close