Blije klant: Hoe voldoet u aan de hoge eisen van uw klant?

Blog / Contact Center / Blije klant: Hoe voldoet u aan de hoge eisen van uw klant?

Hoe voldoet u aan de hoge eisen van uw klant?

Een belangrijke doelstelling voor iedere manager klantcontact is een tevreden en blije klant. Vrijwel iedere organisatie die klantcontact belangrijk vindt,  meet de klanttevredenheid en de NPS.

Het is heel makkelijk om met een onbeperkt budget alle klanten blij te maken maar er is natuurlijk geen enkele organisatie die zich dat kan veroorloven. De kunst is om zowel klanten blij te maken als om kosten efficiënt te werken. Snijden met het mes aan twee kanten is een vaardigheid die slechts weinigen beheersen. Toch is dit geen rocket science.

Klantcontactstrategie

Op basis van jarenlange ervaring heeft Evolve IP voor honderden organisaties een klantcontactstrategie geïmplementeerd die zowel de klant tevredenheid verhoogt als de kosten verlaagt. Filosofie hierbij is dat geen enkele klant zijn wekker zet om ‘s ochtends een contactcenter te bellen. Een klant moet direct op zijn/haar wenken bediend worden.

U kent uw klant en kunt op basis daarvan goed aanvoelen wat bij de klant leeft. Door deze kennis actief in te zetten kunt u een klant pro-actief informeren over het feit dat de order in behandeling is genomen. De klant is direct geïnformeerd en zal hier zelf geen contact meer over opnemen. U voorkomt hiermee onnodig klantcontact, vermindert de werkdruk voor uw personeel en kunt uw klant aangenaam verrassen.

Uw onmisbare IT-bondgenoot voor het hybride werken van de toekomst.

APG Nike_EMEA ford-img Greenchoice Argos zorggroep KNAB

Evolve IP helpt u bij de technologische uitdagingen van de toekomst dankzij eenvoudige oplossingen

logo_webex_by_cisco partner_logo_ms_teams partner_logo_dubber akixi_logo mondago_logo peter_connects_logo Enghouse-Interactive_Logo_NL

Het is niet altijd gemakkelijk om zich aan elke technologische ontwikkeling aan te passen. Gelukkig kan Evolve IP uw IT-team ondersteunen dankzij de gecombineerde ervaring van honderden technologie-experts. Met ons bereikt u meer, met minder.

Featured By
 Frost and Sullivan Logo Gartner Logo Inc 5000 Logo Fox Business Logo
Certified By
Hitrust Logo AICPA Logo