Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Greenchoice agents productief vanuit huis

april 30, 2020 / Evolve IP

Greenchoice agents productief vanuit huis

Bij Greenchoice weten ze wat hen te doen staat: Nederland groener maken. En daar werken ze elke dag hard aan! Ze wachten niet af maar gaan zelf aan de slag. Dat hebben ze ook gedaan met het handhaven van de productiviteit van de medewerkers in deze tijd.

Bo Struijk, WFM specialist/Applicatiebeheerder bij Greenchoice vertelt in een gesprek met Jurgen Welbergen hoe zij de contactcenter medewerkers van Greenchoice veilig vanuit huis heeft kunnen laat werken.

Wilt u weten hoe u uw contactcenters agents, nu en in de toekomst, veilig en productief vanuit huis kunt laten werken?

Meld u dan aan voor de Online inspiratiesessie. Jurgen Welbergen (Business Consultant Evolve IP) neemt u wekelijks, op dinsdag om 16.00 uur, mee in een toekomstvaste oplossing, die vaak al binnen enkele dagen operationeel kan zijn. Meld u vandaag nog gratis aan, wij delen onze kennis graag met u.

Categories: Call Center Thuiswerken Unified Communications
Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close