Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

In controle: Gebruikt u de juiste tools om te kunnen meten, uitvoeren en bij te sturen?

september 29, 2018 / Evolve IP

Gebruikt u de juiste tools om te kunnen meten, uitvoeren en bij te sturen?

U heeft als manager klantcontact een grote verantwoordelijkheid om klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen. Uw werkzaamheden bestaan over het algemeen uit het coachen van personeel, het verbeteren van klantprocessen en behalen van en rapporteren over uw resultaten. Het klantcontact van nu vraagt steeds meer van u en uw organisatie.

Realtime inzage

Succesvol klantcontact is afhankelijk van meerdere factoren. Heeft u een heldere taakopdracht om uit te voeren? Kunt u concrete resultaten meten en kunt u werkelijk het proces managen op basis van realtime inzage in het klantproces om als nodig direct in te grijpen op het klantproces?  Afhankelijkheden hierin van derden (leveranciers of ICT) ondermijnt uw kans op succes. Onmisbaar is de juiste tooling om te kunnen meten, uitvoeren en bijsturen.

Met betrekking tot uw personeel is de mate waarin u uw personeel kunt managen en coachen essentieel. Tooling om te controleren kunt u aanwenden om te kunnen belonen en te stimuleren. Een efficiënt ingeregeld klantproces vormt de basis voor een interessante invulling van het klantcontact. U wilt geen zorgen hebben over bedrijfszekerheid en beschikbaarheid van uw bedrijfsmiddelen.

Kennissessie

Succesvol klantcontact biedt toegevoegde waarde binnen ieder bedrijf. Weet u wat uw toegevoegde waarde is voor de klant en interne organisatie? In de webinar ‘In controle’ gaat Evolve IP in op de praktische mogelijkheden die u heeft om een excellent klantproces in te richten en waarbij u volledig in controle bent.  Deze kennissessie maakt onderdeel uit van een gratis vierdelige Webinarserie waarin de doelstellingen voor de succesvolle manager klantcontact in 30 minuten besproken worden. De andere doelstellingen zijn: Blije klant, Blije agent, Besparen.

Categories: Call Center
Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close