Kosten besparen: Hoe kunt u kosten besparen zonder aan kwaliteit in te boeten?

Blog / Contact Center / Kosten besparen: Hoe kunt u kosten besparen zonder aan kwaliteit in te boeten?

Hoe kunt u kosten besparen zonder aan kwaliteit in te boeten?

Naast een tevreden en blije klant heeft u als doelstelling om een kostenefficiënt klantproces in te richten. Hierbij kan naast kostenbeheersing ook een Sales target leidend zijn voor het inrichten van uw proces (never miss an opportunity) .

Klantcontact vraagt focus en verdient de aandacht die het nodig heeft. Ieder contact moet daarom direct op de juiste waarde geschat en beantwoord worden. First call resolution of First Time Fix zijn veel gebruikte termen om hier uiting aan te geven. U vermindert herhaalverkeer en spaart kostbare tijd van uw personeel.

Pro-actief informeren

Andere manieren om onnodig klantcontact te voorkomen is om de klant pro-actief te informeren,  bijvoorbeeld over zijn/haar orderstatus en/of het bieden van selfservices (“mijn-omgeving”). U wilt (moet) efficiënt omgaan met uw middelen. Slim inregelen van uw proces maakt dat u niet meer hoeft te betalen aan systeem- en softwareleveranciers dan dat u werkelijk gebruik heeft gemaakt van de dienst(Pay per use). Schaalbaarheid, flexibiliteit en plaats onafhankelijke beschikbaarheid van uw systemen zijn tegenwoordig vereisten.

Kosten efficiënt en bedrijfszekerheid

Op basis van jarenlange ervaring heeft Evolve IP voor veel organisaties een klantcontact-strategie geïmplementeerd die is toegesneden op hun groei- en ontwikkelwensen en de kosten efficiency en bedrijfszekerheid die zij eisen.In deze kennissessie gaat Evolve IP in op de praktische mogelijkheden die u heeft om een excellent klantproces in te richten waarbij kosten efficiëncy en bedrijfszekerheid gewaarborgd worden. Deze kennissessie maakt onderdeel uit van een gratis vierdelig Webinar waarin de doelstellingen voor de succesvolle manager klantcontact  in 30 minuten besproken worden. Schrijf u hieronder in voor de webinar en kom erachter hoe u kosten kunt besparen zonder aan kwaliteit in de boeten.

Uw onmisbare IT-bondgenoot voor het hybride werken van de toekomst.

APG Nike_EMEA ford-img Greenchoice Argos zorggroep KNAB

Evolve IP helpt u bij de technologische uitdagingen van de toekomst dankzij eenvoudige oplossingen

logo_webex_by_cisco partner_logo_ms_teams partner_logo_dubber akixi_logo mondago_logo peter_connects_logo Enghouse-Interactive_Logo_NL

Het is niet altijd gemakkelijk om zich aan elke technologische ontwikkeling aan te passen. Gelukkig kan Evolve IP uw IT-team ondersteunen dankzij de gecombineerde ervaring van honderden technologie-experts. Met ons bereikt u meer, met minder.

Featured By
 Frost and Sullivan Logo Gartner Logo Inc 5000 Logo Fox Business Logo
Certified By
Hitrust Logo AICPA Logo