Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Stoppen met ISDN biedt kansen

september 3, 2018 / Evolve IP

Hoe regelt u dat uw organisatie bereikbaar is na de zomer van 2019?

KPN stopt per 1 september 2019 met ISDN en analoge telefoonlijnen. 

In de jaren 90 was ISDN erg populair, door de mogelijkheid van tegelijk internetten en bellen. Door de komst van breedband internet, is ISDN overbodig geworden. De technologie op de telefoniemarkt staat niet stil en dat geeft gebruikers de mogelijkheid om te profiteren van nieuwe ontwikkelingen.

Met nieuwe op VoIP gebaseerde oplossingen hoeft u geen telefooncentrale meer aan te schaffen, maar krijgt u telefoniediensten uit de cloud. Zo kunt u in één keer meerdere vestigingen van dezelfde telefoniefunctionaliteiten voorzien. Gebruikers kunnen met een vast toestel of via een app met mobiel of zelfs hun laptop communiceren waardoor flexwerken mogelijk wordt.

Optimaliseer de bereikbaarheid van uw organisatie en bespaar tot wel 20% op uw huidige telefoniekosten. U werkt altijd met de nieuwste technologie en hoeft hier zelfs géén technisch beheer meer voor te doen.

Wilt u meer weten? Lees onze whitepaper en kom eracher wat voor u de voordelen zijn van een Cloud Contact Center.

Categories: Call Center
Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close