Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Wat is de basis voor een productieve vergadering?

december 3, 2019 / Evolve IP

Wat is de basis voor een productieve vergadering?

Samenwerken is essentieel voor het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Bewezen is dat optimale samenwerking een substantiële verhoging van uw productiviteit kan bieden. Vandaag de dag werken veel medewerkers op een werkplek die niet perse de kantooromgeving van uw bedrijf hoeft te zijn. Ook zoeken zij kanalen die handig zijn om mee te communiceren en dat is niet meer vanzelfsprekend een voicekanaal, maar kan bijvoorbeeld ook video of chat zijn.

Locatie onafhankelijk werken
Om met elkaar te kunnen samenwerken ongeacht waar iedereen zich fysiek bevindt is het belangrijk om een communicatiesysteem ter beschikking te stellen waarmee je tegelijkertijd in 1 virtuele vergaderruimte kunt overleggen. Met UC-One beschikt u over een samenwerkingssystemen waarmee u over een intuïtieve en veilige virtuele vergaderruimte kunt beschikken. Een ruimte waar teams kunnen samenwerken met HD-audio, video en schermdelen, allemaal binnen één applicatie.

Snel en simpel
Met slechts één klik of tik kunnen teams vergaderingen hosten en bijwonen ongeacht de locatie. Zo kan men deelnemen aan een interactieve multimedia samen-werkingssessie. Om u hierin optimaal te kunnen ondersteunen levert Evolve IP ook de meest geavanceerde hardware die dit mogelijk maakt. Dit varieert van eenvoudige telefoons en headsets tot ultramoderne headsets met ruisonderdrukking. Voor uw vergaderruimten kunnen wij al naar gelang de grootte van de ruimte de juist geproportioneerde systemen leveren waarin gesprekken en video zorgen voor een optimale samenwerkingsbeleving.

UC-One is De dienst die het mogelijk maakt dat u altijd met uw collega’s kunt samenwerken, ongeacht uw locatie. Klik hier voor meer informatie over vergaderen in UC-One en download gratis het E-Book. Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen na het lezen van deze blog? Wij gaan graag met u in gesprek om gezamelijk te onderzoeken hoe we de samenwerking binnen uw organisatie kunnen optimaliseren.

Categories: Call Center Cloud communicatie Unified Communications
Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close