Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Werken anno 2020

januari 23, 2020 / Evolve IP

Werken anno 2020

Bereikbaarheid van organisaties draait al lang niet meer alleen om goed bereikbaar zijn voor klanten en partners maar ook steeds meer om de bereikbaarheid van medewerkers onderling en het goed kunnen samenwerken. Sinds 2008 is de productiviteit van de beroepsbevolking minder sterk aan het stijgen. Werkdruk in veel bedrijfstakken is hoog en efficient werken wordt dan ook steeds belangrijker. Buzz words als “Unified Communications” en “Collaboration tools” vliegen u om de oren. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in en wat levert het u uiteindelijk op? Evolve IP, leverancier van cloud oplossingen, stelt uw organisatie in staat om nog beter bereikbaar te zijn voor uw klanten en uw personeel effectiever te laten (samen)werken.

Ondersteun uw teams
Het nieuwe werken wordt door het portfolio van Evolve IP volledig ondersteund. De nieuwste toevoeging aan het dienstenaanbod is de Microsoft Teams integratie met ons Cisco voice platform. Met behulp van deze integratie kan Evolve IP uw Teams gebruikers voorzien van functionaliteiten die u van een moderne PBX mag verwachten, waaronder standaard bellen maar juist ook contact center, receptioniste oplossingen en features voor de persoonlijke bereikbaarheid.

One-Stop-Shop
Evolve IP werkt alleen met Best of Breed platformen die geleverd worden door de industry leaders Cisco, Microsoft en Enghouse Interactive. Ons dienstenportfolio is geintegreerd en biedt een totaal oplossing aan organisaties. Evolve IP is, zoals onze klanten zelf zeggen, een One-Stop-Shop. In samenwerking met Evolve IP krijgt u maar 1 leverancier, 1 contract, 1 factuur en 1 SLA. De oplossingen van Evolve IP zijn daarnaast eenvoudig te beheren zonder technische kennis en zijn toekomstbestendig, veilig en betrouwbaar. Door de licentiemodellen die wij aanbieden zijn onze klanten daarnaast flexibel in het op- en afschalen van licenties.

Wordt Partner
Wilt u ook profiteren van de snelle ontwikkelingen van cloud communicatie maar heeft u niet de tijd of de resources voor de implementatie van dergelijke platformen? Evolve IP maakt het voor u mogelijk uw portfolio uit te breiden en snel de markt op te kunnen met een uitgebreid cloud portfolio. Evolve IP biedt verschillende partner modellen met aantrekkelijke verdienmodellen waaronder Private label en Agentschap, oplopend tot wel 35% provisie. In alle gevallen ondersteunt Evolve IP haar partners met tools die u nodig heeft om uw klanten te bedienen.Klik hier voor meer informatie over de verschillende partner modellen! 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Dutch IT channel

Categories: Cloud communicatie Thuiswerken Unified Communications
Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close