Vergroot productiviteit en verbeter klantervaring

Het is van crucial belang dat een organisatie in staat is een hoog gespreksgemiddelde per uur te handhaven zonder downtime. Evolve IP’s Contact Cloud Dialer stelt uw medewerkers in staat stellen om meer gesprekken te voeren, een hoog belvolume te beheren en hiermee hun resultaten, bijvoorbeeld “Sales”, te verhogen.

Evolve Contact’s Cloud Dialer beschikt over geavanceerde uitgaande beltechnologie, ontworpen om productiviteit te verhogen en de klantervaring te verbeteren. Doordat Evolve IP een verscheidenheid aan dialers biedt, is het mogelijk medewerker-efficiëntie en conversiepercentages te verbeteren. Bovendien kunnen managers eenvoudig meerdere uitgaande belcampagnes beheren en de vruchten plukken van een tevreden klantenkring.

Uitgaande campagne Dialer

Evolve IP unieke Dialer set:

Dit zijn de door Evolve IP aangeboden dialers, deze zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden:

Power Dialer:Met een preview dialer zijn uw medewerkers in staat meer gepersonaliseerde klantinteracties te hebben. Ze kunnen elk gesprek goed voorbereid ingaan, doordat ze vooraf klantinformatie kunnen inzien. Klanten ontvangen graag telefoontjes van medewerkers die op een vertrouwde manier met hen praten. En managers plukken de vruchten van een meer tevreden klantenkring.

Predictive Dialer: De predictive dialer van Evolve Contact is gemaakt voor contact centers met een hoog belvolume, waarbij efficiëntie en snelheid van levensbelang zijn. Het verhoogt de productiviteit van het contact center op twee manieren. Ten eerste wordt een algoritme gebruikt om vast te stellen hoeveel gesprekken uw contact center kan afhandelen en hoe vaak. Met deze informatie is de dialer in staat de gespreksduur te voorspellen, zodat uw medewerker die een gesprek beëindigt, direct een volgend gesprek krijgt aangeboden. Ten tweede wordt elk gesprek gescreend voordat deze met een medewerker verbonden wordt, zodat antwoordapparaten, voicemails, faxen of ongeldige nummers weggefilterd worden. Omdat alleen werkelijke bellers worden doorverbonden, kunnen supervisors er zeker van zijn dat beltijd exclusief wordt besteed aan echte klanten.

Functies

Evolve IP’ dialers leveren geavanceerde functies die uitgaande gesprekshandelingen verbeteren en het mogelijk maken om een balans te vinden tussen bedrijfsdoelen en “workforce” efficiëntie:

  • Importeer bellijstbestanden (Excel of CSV)
  • Voer meerdere campagnes gelijktijdig uit
  • Herkenbare campagne door Unieke Caller-ID
  • Prioriteit geven aan gelijktijdige campagnes
  • Real-time monitoring van actieve campagnes
  • Real-time console voor campagnemanagement
  • Gemengde medewerkers
  • Medewerker pop-up scherm met bellijstgegevens
  • Robuuste rapportage