Q: Kunnen mijn Callcenter medewerkers thuiswerken?

A: Ja. Omdat Evolve Callcenter wordt gehost in de cloud, kunnen oproepen worden doorverbonden naar elke locatie of ieder apparaat (mobiele telefoon, soft phone, vaste lijn, etc.,) zonder daarbij last te hebben van functionaleitsverlies op het gebied van rapportage, opname of monitoring door leidinggevenden. Via tools zoals Remote Office, dat van elk 10-cijferig telefoonnummer uw desktelefoon kan maken, kunnen uw medewerkers vanaf elke locatie hun werk doen.

Q: Worden gesprekken van mijn thuiswerkende medewerkers ook opgenomen – en van medewerkers die onverwachts op afstand moeten werken?

A: Ja. Met ons aanbod wordt de Gespreksopnameoplossing via de cloud geleverd. Dit houdt in dat gesprekken worden opgenomen, ongeacht waar uw medewerker zich bevindt.

Q: Blijft nummerherkenning behouden als doorschakelingsfuncties ingeschakeld zijn?

A: Ja. Omdat de geografische locatie niet van belang is voor Evolve IP’s oplossing, kunnen uw medewerkers in iedere gespreksstroom actief zijn en blijft de caller-ID van de oorspronkelijke partij bewaard. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers het telefoonnummer van de beller kunnen zien en de integratie met uw bedrijfssystemen blijft functioneren, ongeacht waar de medewerker zich bevindt.

Q: Kan ik over nieuwe functies beschikken wanneer deze worden ontwikkeld? Zo ja, hoeveel wordt er dan in rekening gebracht?

A: Ja. Met de Premium-licentie van Evolve IP ontvangt u automatisch nieuwe functies zonder enige bijkomende kosten. Hiermee maakt u uw technologische investering toekomstbestendig en vermijdt u risicovolle alternatieve oplossingen.

Q: Wanneer jullie een systeem-upgrade uitvoeren, hoeveel downtime zullen wij dan ervaren?

A: Geen. Omdat het Evolve Callcenter in de cloud wordt gehost, worden onze upgrades uitgevoerd zonder downtime of impact op de gespreksverwerking van uw organisatie.

Q: Hoe wordt jullie oplossing geïmplementeerd? Moet het bedrijf worden stilgelegd bij omschakeling?

A: Om uw gebruikers te helpen bij het in gebruik nemen van hun nieuwe callcenter-oplossing, introduceren wij het Evolved Callcenter parallel aan uw bestaande systeem. Uw medewerkers zullen letterlijk hun oude en nieuwe telefoons op hun bureau hebben staan, zodat ze kunnen oefenen met het nieuwe systeem totdat het tijd is voor de omschakeling. Vanuit het oogpunt van Change Management is dit een geweldige manier om uw medewerkers vertrouwd te maken met het Evolved Callcenter voordat deze live gaat.

Q: Hoe wordt jullie training uitgevoerd?

A: Evolve IP traint op verschillende manieren om aan elke gewenste leermethode te kunnen voldoen, waaronder: persoonlijke, webgebaseerde, quick tip video’s en printbare gebruikershandleidingen. We merken dat het vanuit het oogpunt van Change Management het beste is om alle teamleden volledig op te leiden in de week voorafgaand aan de introductie van het nieuwe systeem, zodat zij de mogelijkheid hebben om de nieuwe technologie een paar dagen uit te proberen. Vervolgens leveren wij on-site ondersteuning op de dag dat het nieuwe systeem live gaat.

Q: Zijn Gespreksopname en Barge-in beschikbaar voor organisatie-werknemers die geen deel uitmaken van het callcenter?

A: Ja. Evolve IP’s Gespreksopname-oplossing is niet exclusief voor Callcenter gebruikers – Gespreksopname en Barge-in zijn beschikbaar voor elke door Evolve IP gehoste IP Telefoonsysteem-gebruiker.

Q: Hoe breng ik wijzigingen aan in mijn Callcenters, bijvoorbeeld in mijn welkomstberichten?

A: Tijdens het implementatieproces zal Evolve IP uw initiële oproeproutering opzetten. Wanneer u wijzigingen in uw routering aanbrengen wilt, kan de met deze taak belaste beheerder dit eenvoudig doen via ons prijswinnende OssMosis-portaal.Deze callcenter-wijzigingen kunnen met één muisklik binnen enkele seconden worden voltooid. Als u bijvoorbeeld uw welkomstbericht wilt wijzigen, neemt u eenvoudig een nieuw bericht op door te bellen naar en een bericht achter te laten in uw eigen voicemail. Wanneer de voicemail in uw e-mailinbox verschijnt, kunt u de .WAV-bestandsbijlage opslaan en uploaden via ons gebruiksvriendelijke OSSmosis Portal. De eerstvolgende beller zal dan uw nieuw opgenomen bericht horen. Als u liever niet wilt dat uw beheerder de routeringswijzigingen doorvoert, kunt u een ticket verzenden om een medewerker van Evolve IP de wijzigingen voor u te laten doen.

Q: Kan ik real-time de status van mijn wachtrijen zien?

A: We bieden verschillende tools aan voor callcenterleidinggevenden om hen real-time zicht te geven op wachtrijen: 1) de Callcenter Supervisor Toepassing; en 2) het Callcenter Dashboard. Beiden zijn webtoepassingen die real-time medewerker-en wachtrijdata leveren. De Supervisor-toepassing is bedoeld voor diegenen die wachtrijen en medewerkers actief managen, terwijl het Dashboard een “executive” weergave levert van verschillende apparaten, zoals individuele PC’s/Mac’s, wallboards, tablets of smartphones.