Menu

Online Broadcast Manager: Features

Maak campagnes aan, upload verzendlijsten, definieer templates en beheer deze met behulp van de webportal. U bepaalt zelf de te gebruiken meldteksten en tijdschema’s waarbinnen de SMS en/of e-mail berichten verstuurd worden.

Webportal voor eenvoudig beheer

Voer uw campagnes uit met de campagne manager. Via deze webportal maakt u nieuwe campagnes aan, heeft u inzicht in het resultaat dankzij uitgebreide rapportages en kunt u realtime wijzigingen doorvoeren.

Tot 20 gelijktijdige campagnes

Maak tot maximaal 20 outbound of SMS campagnes aan en beheer deze met de campagnemanager.

Personalisatie door 12 uservelden per contactpersoon

Maak gebruik van maximaal 12 uservelden per contactpersoon om uw voice- of sms-bericht te personaliseren.

5 contact en herhaalschema’s per campagne

Geef aan wanneer er contact met uw klanten mag worden opgenomen en welke herhaalschema’s u wilt gebruiken. U kunt tot 5 contact- en herhaalschema’s gebruiken per campagne om het bereik te maximaliseren.

5 sms templates

Stel zelf uw SMS samen, of maak gebruik van een van de vijf templates. De templates zijn te personaliseren door gebruik te maken van uservelden zoals naam, klantnummer, openstaand saldo en/of factuurnummer.

Vraag een demo aan

Wilt u de voordelen van bovenstaande features zelf ervaren? In 30 minuten laat een consultant u alle mogelijkheden zien.

Vraag een demo aan
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close
Whitepaper

De belangrijkste stuurinformatie voor uw contact center

Download Nu
Chat met ons