Menu

CRM en ticketing systemen : Features

Gebruik en verrijk de beschikbare klant- en service informatie door uw klantcontact omgeving te koppelen aan uw bestaande CRM, ticketing en ERP systemen.

Creëer nieuwe customer journeys

Customer JourneyWanneer u weet wie er belt, kunt u in uw informatiesystemen opzoeken waar deze klant zich bevindt in de customer journey en deze journey aanpassen op de wensen van deze specifieke klant. Heeft de klant bijvoorbeeld een nog niet geleverde bestelling, dan kunt u relevante keuzes bieden die betrekking hebben tot deze bestelling.

Informeer uw klanten proactief

Proactief klantcontact in uw contact center Vanuit uw systemen kan een melding komen dat een dienst niet goed werkt. Hiermee kan een automatische workflow in gang worden gezet waarmee u de klanten die geraakt worden, kunt informeren zonder uw medewerkers te belasten.

Verhoog de medewerkerstevredenheid

Uw medewerker kan zich focussen op het gesprek met de klant Medewerkers weten wie er belt, hebben een idee waarvoor de klant belt en zien een antwoord op de vermoedelijke vraag in beeld. Zij hoeven hiervoor niet meer te switchen tussen verschillende applicaties en zich volledig focussen op het gesprek met de klant. Zo bieden zij meer toegevoegde waarde en halen meer voldoening uit hun werk.

Verkort de afhandeltijd van gesprekken met 20%

Verkort de afhandeltijd Wanneer u weet wie er belt, kunt u de klantkaart laten zien voordat het gesprek begonnen is. Hierdoor worden vragen om te achterhalen wie er belt overbodig en duren gesprekken gemiddeld zo’n 20% korter.

Verrijk en actualiseer eenvoudig uw informatiesystemen

Koppel uw contact center met een back-end systeem Door de koppeling van het contact center en uw CRM een/of Ticketing systemen, kan de klantkaart of case / ticket informatie meteen worden aangepast. Deze geactualiseerde informatie wordt automatisch in uw informatiesysteem opgeslagen zodat deze voor een volgende contact gebruikt kan worden.

Herken uw klant

Toon een klantkaart Als u weet wie er belt, dan kunt u uw medewerker voorbereiden op dit gesprek door een klantkaart te tonen, een open ticket van deze klant te openen of te voorspellen waarvoor deze klant belt. Door de juiste context te weten, kan uw medewerker de klant beter en sneller helpen of kan de klant naar een zelfservice omgeving worden doorgestuurd.

Vraag een demo aan

Wilt u de voordelen van bovenstaande features zelf ervaren? In 30 minuten laat een consultant u alle mogelijkheden zien.

Vraag een demo aan
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close
Whitepaper

De belangrijkste stuurinformatie voor uw contact center

Download Nu
Chat met ons