Menu

Online BedrijfsTelefonie: Features

Uw medewerkers zorgeloos en optimaal bereikbaar. Zonder dat u geld en tijd kwijt bent aan het aanschaffen en onderhouden van een kostbare telefooncentrale.

Hosted IP PBX

Zonder dat u hardware nodig heeft die technisch beheerd moet worden.

Mobile app

Vergroot uw bereikbaarheid door per medewerker slechts één nummer te communiceren. Elke medewerker krijgt een persoonlijke set aan functionaliteiten om efficiënt samen te kunnen werken.

CRM/ERP integraties

Bespaar tot 20% op de gesprekstijd! Presenteer automatisch de relevante gegevens op het scherm van uw medewerker voordat deze het gesprek met uw klant aangaat.

Call recording

Neem uw inkomende, uitgaande en interne gesprekken op zodat u de opnames kunt gebruiken voor compliance of trainingsdoeleinden. Opnames worden standaard 1 maand bewaard en zijn eenvoudig terug te vinden en te beluisteren via de webportal.

Cloud delivery model

Telefonie aangeboden als Software as a Service (SaaS) dienst. Uw telefoontoestellen zijn via een IP-verbinding gekoppeld met de Mtel cloud. Er zijn geen hoge investeringen nodig en u betaalt alleen voor het daadwerkelijke gebruik.

Vraag een demo aan

Wilt u de voordelen van bovenstaande features zelf ervaren? In 30 minuten laat een consultant u alle mogelijkheden zien.

Vraag een demo aan
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close
Whitepaper

De belangrijkste stuurinformatie voor uw contact center

Download Nu
Chat met ons