Download whitepaper

Met 3 stappen, binnen budget en in 5 dagen kunt u een structureel goede thuiswerkplek

creëren voor uw medewerkers. Benieuwd hoe? Lees het whitepaper.

Hoe ruilt u improvisatie in voor structureel succesvol thuiswerken?

De digitale werkplek

Werk productiever met een alles-in-één-product.

Maak schakelen tussen verschillende tools verleden tijd en win tijd met Unified Communications & Collaboration. Verbind de krachtige samenwerkingstools van Microsoft en Cisco met Evolve IP’s bewezen spraakoplossingen en haal alles uit uw bedrijf of contact center.

Office 365 migratie

Overstappen naar Office 365 van Microsoft? Evolve IP levert uw Office 365-pakket op maat, met ondersteuning aan administrators.

Ontdek meer

Microsoft teams

Werk productiever en makkelijker samen dan ooit met Evolve IP’s Microsoft Teams-oplossing: bundel de kracht van communication & collaboration.

Ontdek meer

UC-One

Benut verschillende communicatievormen in één oplossing. Communiceer met klanten en werk samen zoals u wenst, zonder beperking.

Ontdek meer

Business collaboration met Microsoft Teams

Evolve IP werkt samen met Microsoft en Cisco – voor betere samenwerking. Met de meest gebruikte business collaboration tools ter wereld én Evolve IP’s communicatie-oplossingen, bent u klaar voor de toekomst. Vergader, chat, deel documenten en chat via Microsoft Teams en optimaliseert de productiviteit binnen uw team.

De collaboration-tools Microsoft Teams en Cisco Webex Teams zijn toonaangevend en in gebruik bij de grootste organisaties ter wereld.

download-uc

UC-one. Alles in één voor samenwerking

Evolve IP’s UC-one bundelt alle vormen van communicatie in één platform: telefonie, videoconferencing, chat en meer. Met Unified Communications benut u de belangrijkste spraakfuncties zoals nummerportering, PSTN-oproepen en gespreksopnames uit de cloud. Met de zekerheid van 99,95% uptime, twee beveiligde datacenters in Nederland en 24x7x365 support.

UC-one integreert naadloos met de samenwerkingstools van Microsoft en Cisco.
Als enige provider leveren wij beide platforms van wereldklasse met ons enterprise-hosted PBX voor grenzeloze communicatie.

De 10 essentiële functies voor een succesvolle Teams implementatie

Evolve IP biedt u 10 onmisbare functies voor een succesvolle uitrol, die de productiviteit van uw medewerkers blijvend zal verhogen.

Meer weten over communication & collaboration?

Werk samen met Evolve IP, Microsoft en Cisco en loop voorop in communications & collaboration. Bel ons op (0)88 – 428 31 11 voor een vrijblijvend adviesgesprek of een demo.