Communiceer, werk samen en integreer

Evolve IP’s  oplossingen leveren glasheldere spraakdiensten en bedrijfs-communicatie oplossingen, zoals video, chat, webconferencing, schermdeling en handsets/softphones die het beste in hun soort zijn. Misschien nog wel belangrijker is dat al deze functies feilloos samenwerken met de zakelijke toepassingen die uw bedrijf nu al gebruikt.

Maatwerk

Evolve IP’s cloud-telefoonsysteem integreert uitstekend met ’s werelds top SaaS-toepassingen, zoals Gmail, Salesforce.com en Skype. We onderscheiden onszelf echter in het bijzonder door onze bereidheid en ons vermogen om tegemoet te komen aan de unieke vereisten van de klant, bijv. Wij leven ons in op het bedrijfsproces van de klant en kunnen daardoor op maat gemaakte integraties of routeringen ontwikkelen en implementeren.

Best of breed oplossingen

Evolve IP’s oplossing is gebaseerd op ” best of breed”- technologie zoals Cisco, Broadsoft en Enghouse. Zodat uptime, schaalbaarheid en geografische redunantie gegarandeerd zijn. Op open source platforms zijn deze dingen simpelweg vaak niet beschikbaar en onbetrouwbaar. Hoe vertaalt dit zich naar harde cijfers? Vanaf de dag dat we onze eerste implementatie ooit hadden afgerond, zijn onze kernplatformen 100% beschikbaar geweest. Broadsoft heeft wereldwijd 85 miljoen gebruikers en er staat geen grens op het aantal gebruikers van een PBX-instantie, ongeacht waar u zich op deze aardbol bevindt.

broad-cisco-emc

De beste aanbieder voor UCaaS

Evolve IP is niet alleen opgemerkt in de Gartner’s Midmarket Guide voor Unified Communications, maar ook is het door Gartner aangemerkt als “beste aanbieder voor geïntegreerde communicatie oplossingen”.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

In het afgelopen decennium heeft Evolve IP een van ’s werelds meest robuuste data- en spraaknetwerken gebouwd. Deze netwerken maken gebruik van meerdere Tier 1-carriers over de hele wereld, met extra opties voor VPN, SD-WAN en privéconnectiviteit. Het resultaat is een veerkrachtig, fijnmazig, redundant netwerk, zodat u rustig adem kunt halen. Deze veerkracht, gekoppeld aan uw PBX in de cloud, maakt echte mobiliteit mogelijk. Dit betekent dat als er zich ooit een probleem voordoet bij een van uw vestigingen, u toch bereikbaar blijft voor de klant, waar u zich ook bevindt en op het apparaat van uw voorkeur.

Cloud Telefoonsystemen – De belangrijkste voordelen

De juiste communicatiestrategie kan uw bedrijf transformeren

Eenvoud

Zodra u een storing ervaart, bijvoorbeeld in uw telefoonverbinding, lijkt het erop dat er niemand verantwoordelijk neemt u te willen helpen. Niet de PBX-leverancier, de carrier, de Internet Service Provider, noch de netwerkintegrator neemt initiatief. Bij Evolve IP vindt u alles onder één betrouwbaar dak. U hoeft hoeft u voor een snelle oplossing slechts één nummer te bellen.

Kostenefficiënt

Verlaag uw totale proceskosten en elimineer vervelende servicekosten! Uw exploitatiekosten worden maandelijks gefactureerd. Geen eenmalige investeringskosten of onderhoudscontracten. Altijd de meest recente softwareversie en geavanceerde functionaliteit die u nodig heeft voor uw bedrijfsvoering en samenwerking.

Controle

Met Evolve IP systemen bent u zelf 100% in controle. Geen tijdrovende MACD’s meer, geen systeembeheer. U bespaart hiermee kostbare tijd door gebruik te maken van ons prijswinnende webportaal. Hiermee kunt u al het nodige functioneel beheer uitvoeren om uw processen optimaal te kunnen aansturen, dat alles met een enkele muisklik.

Mobiliteit

Link mobiele telefoons aan kantoortelefoons en schakel gesprekken probleemloos naar elkaar door, terwijl het telefoonnummer van het kantoor behouden blijft. UC-toepassingen stellen gebruikers in staat om de status van collega’s te zien (beschikbaar, in gesprek, in vergadering, etc.). Start een chat met beschikbare collega’s, organiseer webconferencing en meer. Geschikt voor Windows, MAC, IOS en Android.

Geen grenzen

Bedrijven kunnen snel en probleemloos wereldwijd uitbreiden en groeien. Evolve IP’s oplossing is overal beschikbaar en groeit of krimpt met de ontwikkeling mee. Ondernemingen verkrijgen onbeperkt binnenlands gebruik, lokale telefoonnummers, gratis bellen binnen het netwerk en een kosteneffectief, consistent internationaal tariefplan voor alle locaties.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is een kernwaarde van Evolve IP en onze meest recente score is 95%! Hoe we dat hebben klaargespeeld? We leveren bedrijven specifieke middelen voor een volledige klantervaring – van ontwerp tot implementatie tot ondersteuning. Onze uitstekend opgeleide en gecertificeerde ondersteuningsmedewerkers staan 24 uur per dag voor klaar.

Enterprise functies

Belangrijkste functies die u nodig hebt voor bedrijfsuitbreiding

international

Unified Collaboration Tools

De handset is niet langer de enige manier waarop bedrijven communiceren. Om concurrerend te blijven, moeten bedrijven het vermogen hebben om onmiddellijk te communiceren en probleemloos samen te werken. Evolve IP’s prijswinnende business tools verbinden gebruikers via meerdere kanalen en werken vervolgens samen met behulp van geavanceerde tools, zoals videobellen, schermdeling, webconferencing en meer.
softphone

Unified Messaging

De dagen dat u op meerdere systemen berichten ontvangt, zijn geteld. Unified Messaging levert meerdere soorten berichten, zoals spraak, voicemail, email fax, aan één enkele email inbox, om het leven van uw gebruikers makkelijker en uw bedrijf effectiever te maken. Voicemail- transcripties kunnen eenvoudig gelezen en afgespeeld worden op uw telefoon of uw computerapparaat.

Telefoons en Accessoires

Breng uw huidige telefoons naar de cloud! Met meer dan een decennium ervaring in het ontwerpen en implementeren van cloud-telefoonsystemen, hebben we het unieke vermogen ontwikkeld om verschillende handsetfabrikanten te integreren met onze gehoste PBX. Voor bedrijven die willen upgraden naar de nieuwste technologie, heeft Evolve IP relaties opgebouwd met ’s werelds meest toonaangevende leveranciers van handsets en accessoires, waaronder Polycom en Yealink.
disaster-recovery

Bedrijfscontinuïteit en calamiteiten herstel

Uw communicatie systemen zullen altijd operationeel zijn in de cloud, ongeacht de omstandigheden op uw lokale kantoor. Onze geografisch redundante datacenters zijn gehuisvest met ’s werelds beste faciliteiten, zoals SWITCH en bieden de beste en meest veerkrachtige netwerken die in de sector zijn ontworpen. In het afgelopen decennium heeft Evolve IP een van ’s werelds meest robuuste data- en spraaknetwerken gebouwd, die gebruik maken van meerdere Tier 1-carriers over de hele wereld, met extra opties voor VPN, SD-WAN en privéconnectiviteit. Het resultaat is een veerkrachtig, fijnmazig, redundant netwerk, zodat u rustig adem kunt halen.
international

Internationaal platform

Werk integraal en op uniforme wijze als organisatie, ook als u gebruikers in meerdere landen heeft. Met Evolve IP’s internationale platform ondervindt uw bedrijf geen enkele technische beperking met betrekking tot presence, directory of doorschakeling van gesprekken tussen locaties wereldwijd.

Doe meer met meer

Out-of-the-box integraties