Ongeëvenaarde controle over Evolve IP diensten

Er kan op twee manieren worden ingelogd in het OSSmosis webportaal: Administrator en Persoonlijk. Het OSSmosis Administrator webportaal geeft IT-administrators en ander personeel volledige toegang tot het beheer van alle door de organisatie gebruikte Evolve IP-technologie. Het OSSmosis Persoonlijke webportaal geeft een individuele gebruiker volledige controle over telefonie, voicemail en conferencing-functies.

OSSmosis administrator Portaal

Het startscherm is voornamelijk ontworpen om u op de hoogte te houden van onze nieuwste productontwikkelingen en roll-outs. Het bevat links naar tal van functies en rapporten, die u gemakkelijk kunt vinden, openen en aanpassen.

Gedetailleerde accountinformatie

Bekijk welke diensten op welke vestigingen zijn geïnstalleerd, inclusief de aantallen, activeringsdatum en kosten van elke dienst.

Factuur details en ondersteuning

Beheer met slechts een paar muisklikken alle aspecten van de telefoniefuncties van uw organisatie: gespreksroutering; gebruikersinformatie; groepsschakelingen; auto-attendants; voicemail-wachtwoorden instellen en resetten.

Controle over telefonie

Controleer met slechts een paar muisklikken alle aspecten van de telefoniefuncties van uw organisatie Manage en monitor alles, van gespreksstroom tot gebruikersinformatie, tot groepsschakelingen, auto-attendants etc. Voicemail-wachtwoorden instellen en resetten, en nog veel meer

Kennisbank

Alle Evolve IP-software, training, documentatie en contactinformatie voor ondersteuning is digitaal beschikbaar op één handige weblocatie.

OSSmosis persoonlijke Portaal

Het persoonlijke Ossmosis webportaal geeft eindgebruikers toegang tot alle benodigde gebruikersfuncties van de Evolved Office weblocatie.

Beheer van conferencing

Het persoonlijke Ossmosis webportaal geeft eind gebruikers toegang tot alle benodigde gebruikersfuncties van de Evolved Office productsuite.

En zoveel meer mogelijkheden..

Beheer uw bedrijfsemail, beveiliging van internet en email en bekijk gedetailleerde rapporten over netwerkverkeer en optimalisatie. Dit is alles is super eenvoudig te doen via OSSmosis!