Menu
Nieuws

Evolve IP verlengt ISO 27001 certificaat

Evolve IP verlengt ISO 27001 certificaat

Evolve IP is ISO27001 gecertificeerd

We zijn er gigantisch trots op dat Evolve IP – Formerly Mtel begin november, zonder enige bevinding van de externe auditor, het ISO 27001 met 3 jaar mogen verlengen! 

Deze ISO 27001 audits tonen aan dat:

• Onze securitymanagement en beheer programma’s op de juiste wijze zijn ingericht;
• De controles die we hebben ingesteld om de veiligheid van de data van onze klanten te waarborgen goed werken.

Onze klanten kunnen met een veilig gevoel de voordelen van onze cloudoplossingen voor klantcontact en bedrijfstelefonie benutten. Zij hebben de zekerheid dat al onze processen, technologie en controlemechanismen zo werken dat de hoogste mate van bescherming en compliance wordt bereikt ten aanzien van de beveiliging, bewerking en opslag van ieder type gevoelige data.
De zekerheid die u van een Cloud Service Provider mag verwachten. Wilt u meer weten hoe Evolve IP ‘The Cloud Strategy Company’ haar klanten de zekerheid biedt die u van uw Cloud Service Provider mag verwachten? Klik dan hier

Anderen bekeken ook

Nog meer interessante artikelen

Blije klanten: Klanten willen beleving Online Contact Center brochure Opname webinar: Hoe zorgt u ervoor dat u meer klanten over alle kanalen kunt bedienen?
Meer nieuws

Meer weten?

Evolve IP is de gesprekspartner in klantcontact. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Bel mij terug
Contactcenter manager
ICT manager
Overig
Ik ga akkoord

Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Evolve IP uw persoonsgegevens verwerkt om u via verschillende marketingkanalen (via telefoon, post, e-mail of social media) te informeren over onze producten, diensten en actualiteiten binnen het vakgebied. Wilt u geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out of per e-mail naar info@evolveip.eu. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close
Chat met ons