Menu
Nieuws

Gratis naar de CCW Berlijn met Evolve IP!

Gratis naar de CCW Berlijn met Evolve IP!

Komt u Evolve IP opzoeken op de CCW? Schrijf u in voor een gratis entree bewijs!

Germany is calling! 

19 t/m 21 februari staat Evolve IP weer met een eigen stand op de CCW Berlijn! Komt u ons opzoeken? Lees hieronder hoe u aan een gratis entree ticket komt!

CCW Berlin

De CCW is de enige Call Center beurs in Europa waar contact center managers informatie kunnen opdoen over de nieuwste trends & ontwikkelingen in de call center branche. Experts uit de Contact center industrie komen voor de 21e keer  samen om van elkaar te leren en kennis op te doen over de nieuwste ontwikkelingen. Voor meer informatie over de CCW kunt op deze link klikken: https://www.ccw.eu/en/

Communicatie oplossingen vanuit de Cloud is één van de grootste ontwikkelingen waar iedere organisatie mee te maken heeft of gaat krijgen.  Wist u dat wereldwijd 80% van de organisaties afgelopen jaren (deels) is verhuisd naar de cloud?

Gratis entree bewijs

Evolve IP praat op de CCW graag met u over de optimalisatie van uw communicatie strategie. Bezoek ons op 19 t/m 21 januari in hal 2, stand A16. Wij maken graag met u een afspraak om u tijdens deze dagen te ontvangen. Meld u aan via ons contact formulier en ontvang een gratis entree bewijs ter waarde van €25,-. Klik hier om u aan te melden!

Onze Duitse consultant Dirk Harder, geeft 4 presentaties gedurende de beurs. Klik hier voor meer informatie over de presentaties van Evolve IP

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met ons Salessupport team: simone.plochg@evolveip.eu

 

 

Anderen bekeken ook

Nog meer interessante artikelen

Transformatie van Mtel/Evolve IP Europe bijna voltooid Wanneer is uw telefoonsysteem toe aan de Cloud? Hoe kiest u als ICT professional de juiste communicatie strategie?
Meer nieuws

Meer weten?

Evolve IP is de gesprekspartner in klantcontact. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Bel mij terug
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close
Whitepaper

De belangrijkste stuurinformatie voor uw contact center

Download Nu
Chat met ons