Menu
Nieuws

Speciale PBX aanbieding voor ICT professionals!

Speciale PBX aanbieding voor ICT professionals!

Welke ICT strategie kiest u om uw bedrijf toekomstgericht te faciliteren? 

Evolve IP heeft een speciale PBX aanbieding voor ICT professionals!  

Als ICT professional moet u zorgen voor toekomstbestendige infrastructuur om de bedrijfsprocessen binnen uw bedrijf optimaal te kunnen ondersteunen. Welke vragen houden u bezig? 

Veranderingen en modernisering (arbeids) markt : De huidige dynamische markt vraagt bedrijven om flexibel op de veranderende en innovatieve marktomstandigheden in te spelen. Uw klanten communiceren niet alleen meer via spraak en email, maar vragen ook om andere kanalen als Whatsapp, Chat en Facebook. Als bedrijf biedt u eigentijds werkgeverschap en faciliteert u flexibiliteit aan uw medewerkers, bijvoorbeeld flexwerk mogelijkheden. Dit vraagt een communicatiesysteem waarmee de medewerkers optimaal kunnen blijven samenwerken.  

Externe veranderingen landschap infrastructuur: Binnen Europa wordt het traditionele ISDN netwerk uitgefaseerd. Een belangrijke verandering die van invloed kan zijn op uw ICT infrastructuur.  

Deze ontwikkelingen vragen van u een goede analyse te maken van uw huidige ICT landschap en een heldere strategie te vormen over hoe uw bedrijf op de lange termijn kan meegroeien met de ontwikkelingen in de markt. Volstaat uw huidige communicatie platform (PBX) nog wel? 

Evolve IP biedt al ruim 25 jaar op maat gesneden strategieën en geïntegreerde services voor zowel cloud communicatie en – computing.  Evolve IP verdiept zich in uw bedrijfsproces en denkt mee naar de juiste strategische koers naar de toekomst toe.  

TIJDELIJK EXTRA KORTINGEN BIJ EVOLVE IP

Overweegt u om uw verouderde PBX platform te vervangen of te moderniseren? Wij komen u graag tegemoet met korting op hardware (telefoontoestellen) en bieden scherpe instapprijzen voor gebruik. Wilt u weten wat dit voor u kan betekenen?  Neem dan contact met ons op: 088-4283111 of vul hier het contact formulier in! 

Meer weten over het optilamliseren van uw communicatie strategie? Lees in ons whitepaper hoe u als ICT manager de juiste communicatie strategie kiest.

 

Whitepaperblok Whitepaper Voordelen cloud

 

 

Anderen bekeken ook

Nog meer interessante artikelen

Transformatie van Mtel/Evolve IP Europe bijna voltooid Wanneer is uw telefoonsysteem toe aan de Cloud? Hoe kiest u als ICT professional de juiste communicatie strategie?
Meer nieuws

Meer weten?

Evolve IP is de gesprekspartner in klantcontact. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Bel mij terug
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close
Whitepaper

De belangrijkste stuurinformatie voor uw contact center

Download Nu
Chat met ons