Menu
Whitepaper

Factsheet Online Status Melder

Download nu de factsheet

Wordt uw klantenservice regelmatig overspoeld door klanten als gevolg van incidenten of verstoringen van uw dienstverlening? Bekijk de factsheet om te zien wat de Online Status Melder voor u kan betekenen! 

Factsheet OSM screen

De Online Status Melder van Evolve IP voorziet organisaties van een automatische storingsmelder en updates voor klanten betreffende de storing. Zo voorkomt u dat er bij iedere storing een hoos van klantvragen uw contact center overspoelt. 

Inhoud van de factsheet

In de factsheet vindt u alle voordelen van de Online Status Melder, deze hebben betrekking om meerdere disciplines binnen uw organisatie. Daarnaast krijgt u na het lezen van de factsheet antwoord op de vragen: 

  • Hoe werkt deze dienst nu precies? 
  • Hoe ziet de webportal er uit? 
  • Wanneer is deze dienst interessant voor mijn organisatie?
  • Waarom Evolve IP?

Vraag aan

Ik ga akkoord

Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Evolve IP uw persoonsgegevens verwerkt om u via verschillende marketingkanalen (via telefoon, post, e-mail of social media) te informeren over onze producten, diensten en actualiteiten binnen het vakgebied. Wilt u geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out of per e-mail naar info@evolveip.eu. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Download
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close
Chat met ons