Menu
Whitepaper

Onderscheid uw omnichannel strategie met deze 8 tips

Onderscheid uw omnichannel strategie 

 U werkt in een contact center, dus u weet dat uw klanten steeds weer andere kanalen gebruiken. De klant kiest tegenwoordig niet alleen meer om telefonisch contact met uw organisatie op te nemen. Is uw contact center voorbereid op deze verandering? Met een Omnichannel Contact Center zorgt u daar voor, en blijft u de concurrentie een stapje voor!

Vul het formulier hiernaast in en download ons whitepaper met 8 tips om uw contact center te optimaliseren.

Omnichannel

 

Vraag aan

Ik ga akkoord

Bij het verzenden van het formulier geeft u toestemming dat Evolve IP uw persoonsgegevens verwerkt om u via verschillende marketingkanalen (via telefoon, post, e-mail of social media) te informeren over onze producten, diensten en actualiteiten binnen het vakgebied. Wilt u geen informatie van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de opt-out of per e-mail naar info@evolveip.eu. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Download
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close
Whitepaper

Uw Online Contact Center

Download Nu
Chat met ons