Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Evolve IP behaalt recordomzet in eerste kwartaal van 2019 in Europa (EU) en het Verenigd Koninkrijk (VK)

mei 1, 2019 / Evolve IP

Cloud platform 100% uptime, nieuwe diensten gelanceerd en stijgende klanttevredenheidsscores

ROTTERDAM, Nederland Evolve IP®, The Cloud Strategy Company™, heeft vandaag aangekondigd dat het recordverkopen in Europa en het Verenigd Koninkrijk heeft behaald door cruciale accounts over de hele wereld in belangrijke verticale marktsegmenten zoals horeca, financiën en gezondheidszorg veilig te stellen. Daarnaast hebben infrastructuur- en beveiligingsinvesteringen in de oude Mtel- en thevoicefactory-platforms belangrijke verbeteringen opgeleverd. Dit leidde tot 100% uptime van de cloud communicatiediensten van het bedrijf, waaronder contact center software en gehoste IP-telefoonsystemen.

Naast de recordomzet van het bedrijf leverde Evolve IP ook nieuwe cloudoplossingen voor de EU- en VK-markt, waaronder geïntegreerde communicatie- en samenwerkingsdiensten, Microsoft O365 en verbeterde gehoste PBX-management tools. Om de nieuwe diensten te ondersteunen en de toewijding van het bedrijf aan een uitstekende klantenservice te versterken, heeft het bedrijf hooggekwalificeerde klantenservice- en technische medewerkers ingehuurd op zijn locaties in Nederland en Wales. De combinatie van 100% uptime, uitstekende ondersteuning en toonaangevende clouddiensten heeft geresulteerd in stijgende tevredenheidsscores van de klant voor de wereldwijde activiteiten van het bedrijf.

“Volgens alle maatstaven is de uitbreiding van Evolve IP in de EU en het VK ongelooflijk succesvol verlopen. De investeringen die we hebben gedaan in de mensen, het platform en de producten hebben directe resultaten opgeleverd en tegelijkertijd de basis gelegd voor toekomstige groei,” aldus Guy Fardone, CEO en founding partner van Evolve IP. “De markt voor clouddiensten in de EU en het VK versnelt en Evolve IP is bijzonder goed gepositioneerd om hier op in te spelen.”

“Het eerste kwartaal van 2019 was echt opmerkelijk. Niet alleen hebben we een record omzet bereikt, ook de marktinteresse in de clouddiensten van Evolve IP groeit snel,” stelde Remco Spierings, Director of Sales & Marketing van Evolve IP Europe. “Ik ben zeer tevreden met de inzet en de resultaten die door ons team zijn geleverd. Daarnaast ben ik enorm dankbaar voor het harde werk dat is geleverd om toonaangevende clouddiensten te leveren die de verwachtingen van onze klanten ten aanzien van ondersteuning, productiviteit en prestaties overtreffen.”

“Ongeveer een jaar geleden werd thevoicefactory overgenomen door Evolve IP en alle hoop die we hadden voor onze onderneming is uitgekomen,” verklaarde Paul Harrison, Managing Director van Evolve IP United Kingdom. “Ons wereldwijde bereik is gegroeid, ons platform is robuuster en veiliger en onze partners verkopen recordaantallen accounts, met implementatie van de diensten van Evolve IP in enkele van de grootste bedrijven ter wereld. Het is een geweldige teamprestatie en ik ben ongelooflijk enthousiast over de toekomst.”

Evolve IP, een van ’s werelds snelst groeiende bedrijven in cloud strategieën, biedt vandaag de beste cloudoplossingen voor meer dan 1.900 ondernemingen en meer dan 420.000 gebruikers. Veel van ’s werelds meest herkenbare merken vertrouwen op de Evolve IP OneCloud™-strategie van het bedrijf om meerdere geïntegreerde cloud computing- en cloud communicatie diensten te migreren naar een enkel, geintegreerd platform, waaronder: contactcentersIP-telefoonsystemen / unified communications, virtuele desktops, disaster recovery, IaaS en meer.

WAAROM KLANTEN KIEZEN VOOR EVOLVE IP

Het gaat in de cloud niet langer om het kopen van individuele diensten. Het gaat nu om het beschikken over een strategie voor meerdere diensten en deze samen te laten werken om een grotere IT-efficiëntie te bieden. Al meer dan een decennium heeft Evolve IP maatwerk strategieën en geïntegreerde diensten voor zowel cloud computing als communicatie geleverd; oplossingen die zijn ontworpen om naadloos te integreren met de toepassingen die u al in uw bedrijf gebruikt. Met de Evolve IP OneCloudTM kunnen ondernemingen diensten een voor een naar een veilige, virtuele privé-omgeving verplaatsen. Onze oplossingen zijn gebaseerd op een architectuur van wereldklasse die gebruik maakt van de blue-chip-technologieën die organisaties al kennen en vertrouwen. Ons succes op de lange termijn is gebaseerd op klanten die meer diensten implementeren met Evolve IP, waarmee we ons inzetten voor de toekomst van onze klanten. Dit kan niet zonder onze ware obsessie voor het bieden van een superieure dienstverlening in elk aspect van onze klantrelaties, met als gevolg de hoogst geverifieerde klanttevredenheid in de branche.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close