Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Evolve IP en Job in the Cloud gaan IT talenten opleiden

juli 10, 2019 / Evolve IP
Evolve IP geeft jonge IT talenten graag een kans! Namens Job in the Cloud is Coen afgelopen maand bij Evolve IP begonnen als Internal IT Engineer. Gezamenlijk ondersteunen wij Coen om het beste uit zichzelf te halen in zijn 4 jarige HBO opleiding!
Coen stelt zich graag aan u voor:

Mijn naam is Coen Luijten, ik ben 20 jaar en net begonnen bij Evolve IP als Internal IT Engineer. Evolve IP  is een sterk groeiende organisatie welke bedrijven helpt een passende Cloud strategie te kiezen voor bedrijfstelefonie, contact center oplossingen en Unified Communications. Als Internal IT Engineer kan ik mijn kennis in de praktijk brengen in combinatie met mijn HBO studie “System Network en Cloud Engineering.”. Ik mag interne IT engineering projecten binnen Evolve IP gaan uitvoeren en kan mij volledig focussen op hetgeen wat echt gewild is in deze industrie, een praktische en op de klant toegespitste Cloud omgeving. Gedurende 4 jaar zal ik mijn studie combineren met het werk bij Evolve IP, inclusief mijn afstudeeronderzoek.

Wil jij ook zo’n gave combinatie van werk en studie? Bekijk hier welke kansen er voor jou zijn!

Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close