Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Evolve IP investeert in haar partnerkanaal

oktober 10, 2019 / Evolve IP

Evolve IP investeert in haar partnerkanaal

Het bedrijfsleven ontwikkelt zich in rap tempo met betrekking tot vernieuwende cloud communicatie systemen. Unified Communications is het toverwoord van nu, maar een volgende ontwikkeling is aanstaande: “the Digital Workspace”. Evolve IP is ruim 30 jaar succesvol in het begeleiden van partners in binnen- en buitenland op het gebied van cloud telecomdiensten en omnichannel klantcontactomgevingen en ontwikkelt mee naar de toekomst.

In de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk is Evolve IP zeer succesvol in de markt, met een groot netwerk van agenten en private label partners. In navolging van het succes in deze regio’s lanceert Evolve IP nu ook in Nederland het beproefde partner programma, ondersteund door een team van professionals met ruime ervaring in Cloud Communicatie en Workspace. Het team, bestaande uit 4 ervaren cloud specialisten, zal zich gaan richten op:

  • Doorlopende groei van hoogwaardig partnernetwerk met adviseurs, resellers en white label partners;
  • de toenemende interesse en transformatie naar onze cloud diensten;
  • de groeiende vraag naar nieuwe toepassingen zoals Microsoft Teams en UC-one Connect van Cisco, beiden onze key technology partners die de markt gaan domineren;
  • de ontwikkelingen die spelen op het gebied van “The Digital Workspace”.
Wij stellen onze specialisten graag aan uw voor:

Patrick Martinus – Manager Indirect Sales
Patrick heeft jarenlange ervaring met de implementatie van cloud oplossingen bij partners en klanten van Evolve IP. Met zijn kennis van de markt en gevoel voor klantcontact is hij instaat samen met u de juiste oplossing voor uw klant te bepalen. Patrick is er daarnaast verantwoordelijk voor, dat u als Partner in Evolve IP de juiste partij vindt om uw business mee te ontwikkelen.

Mark Govaers – Partner Manager
De rol van Partner Manager is Mark niet vreemd. Al meer dan 10 jaar is hij, binnen Evolve IP, in deze rol verantwoordelijk voor verschillende Private Label partners, zoals Tele2, Vodafone/Ziggo en Verizon. Mark helpt u bij het signaleren van kansen, is uw gesprekspartner voor u en uw prospects en helpt u met een passende oplossing en bijbehorende aanbieding.

Eric van Bekkum – Partner Manager
Eric is een ervaren professional in de klantcontactbranche. Eric was als klant van Evolve IP al de grootste ambassadeur. Na rollen binnen Evolve IP als Business Consultant en Marketing Manager gaat hij zijn oneindige passie en overtuigingskracht nu inzetten om kansen te signaleren en u te ondersteunen bij het closen van deals.

Steven van Dijk – Business Development
Met meer dan 10 jaar ervaring als Product Specialist binnen Evolve IP is Steven uw vraagbaak voor de oplossingen uit onze Evolve IP One Cloud. Steven zorgt er daarnaast voor dat uw team van de laatste informatie en productkennis wordt voorzien. Zijn specialiteit is het ontwikkelen van gezamenlijke proposities waarin de meerwaarde van de combinatie van uw en onze diensten duidelijk naar voren komt.

Hoe kunt u ons bereiken?
partner@evolveip.eu
088-4283141

Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close