Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Evolve IP leverancier en partner van Mediq Assist in Nederland en Duitsland

april 11, 2019 / Evolve IP

Mediq Assist Duitsland kiest voor implementatie Evolve IP Cloud oplossingen

Met gepaste trots kondigen wij aan dat Mediq Assist en Evolve IP Europe het contract hebben ondertekend voor de implementatie van de Evolve IP cloud telefonie-oplossing voor alle kantoren in Duitsland. Meer dan 500 werknemers van de Mediq-vestigingen in Duitsland zullen worden verbonden met de online bedrijfstelefoonoplossing van Evolve IP, Online bedrijfstelefonie (OBT). Dit resulteert in één totaaloplossing voor telefonie-aansluitingen en voor alle contactcenters van Mediq Assist.

Met de cloudoplossingen van Evolve IP profiteert Mediq Assist van de flexibiliteit en betrouwbaarheid van telefonie als een service. Door de inzet van de Evolve IP Cloud oplossing zal de bereikbaarheid en klantteveredenheid van Mediq Assist toenemen, gebruikmakende van de uitgebreide functies die de Evolve IP-oplossing biedt. Mediq zal ook profiteren van de uitgebreide kennis die Evolve IP heeft opgedaan in meer dan 30 jaar ervaring als adviserende cloudprovider.

Met deze samenwerkings is Evolve IP nu leverancier en partner voor alle cloud-telecomoplossingen van Mediq in Nederland en Duitsland.

Evolve IP opereert wereldwijd als een volledige cloudserviceprovider. We bieden zowel cloudcommunicatie als cloud computing-services zoals UCaaS, Office 365, Omnichannel Contactcenter-oplossingen, kantoortelefonie en slimme routeringsoplossingen.

 

* Leah Bayer, Managing Director Mediq Duitsland & Remco Spierings, Director Sales en Marketing Evolve IP Europe

 

Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close