Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Evolve IP zet sterker in op partnersamenwerking

november 1, 2019 / Evolve IP

Evolve IP zet sterker in op partnersamenwerking

ROTTERDAM, Evolve IP®, The Cloud Strategy Company™, heeft in oktober het team Partner management uitgebreid met Patrick Martinus (Manager indirect), Steven van Dijk (Product Manager), Mark Govaers (Partner Manager) en Eric van Bekkum (Partner Manager).

Als gevolg van de groeiende vraag naar het Evolve IP portfolio en nieuwe ontwikkelingen zoals samenwerkingstools van Microsoft Teams en Cisco Webex gaat Evolve IP nog sterker inzetten op de partnersamenwerking. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de kennis van het succesvolle en bewezen partnermodel van Evolve IP in de Verenigde Staten en Verenigd Koninkrijk. Als marktleider in Cloud Communicatie en Digital Workspace systemen profileert Evolve IP zich hiermee nog nadrukkelijker als dé centrale autoriteit op dit gebied. Evolve IP is niet voor niets drie jaar achtereen opgenomen in het “ Magic Quadrant” van Gartner voor Contact Center as a Service, Noord-Amerika.

De ontwikkelingen in Cloud Communicatie volgen elkaar in rap tempo op. Vandaag is Unified Communications het toverwoord, de Digital Workspace is aanstaande en hier houden de ontwikkelingen nog lang niet op. Als partner van ‘s werelds meest toonaangevende leveranciers als Microsoft en Cisco weet Evolve IP gelijke tred te houden met de ontwikkelingen op het gebied van Cloud communicatie en Unified Communication.

Evolve IP wil niet alleen een partner zijn voor mogelijke gebruikers, maar stelt zijn kennis ook beschikbaar voor consultants, providers en ICT professionals die zich geconfronteerd zien met vragen uit de markt. Als meest complete aanbieder van systemen op het gebied van Cloud Communicatie en Digital Workspace, beschouwt Evolve IP het als zijn taak om geschikte partners te selecteren en de markt in zijn volle breedte met oplossingen op maat te bedienen. Evolve IP heeft aangekondigd in de komende periode de markt te zullen gaan informeren over de nieuwe ontwikkelingen en het nieuwe partnermodel. Inmiddels zijn eerste kennisevents aangekondigd waarop partners zich in kunnen schrijven.

OVER EVOLVE IP

Evolve IP is ruim 25 jaar succesvol in het begeleiden van partners in binnen- en buitenland op het gebied van cloud telecomdiensten en omni-channel klantcontactomgevingen en ontwikkelt mee naar de toekomst. De cloud gaat allang niet meer over het kopen van individuele diensten, maar over het bouwen van een strategie rond verschillende cloud diensten om deze te integreren en IT efficiënter te maken. Evolve IP levert strategieën op maat en geïntegreerde diensten voor zowel cloud computing, communicatie en oplossingen die zijn ontworpen om samen te werken, zowel onderling als met de in een bedrijf reeds aanwezige applicaties.

Gartner over Evolve IP:

  • ”Evolve IP can provide both CCaaS and UCaaS functionality natively, with support for single sign-on, shared presence and directories, extension-to-extension dialing and instant messaging.” 
  • ”Evolve IP has a reputation for providing high-touch “white glove” service for deployments and ongoing support for clients of various sizes, and its reference customers scored the offering highly across a wide variety of functional and service-related criteria.”
  • ”Evolve IP can provide competitively priced CCaaS with full-featured solutions.”

Meer informatie over de verschillende partner modellen? Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn! 

Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close