Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Gratis naar de CCW Berlijn met Evolve IP!

januari 29, 2019 / Evolve IP

Germany is calling!

19 t/m 21 februari staat Evolve IP weer met een eigen stand op de CCW Berlijn! Komt u ons opzoeken? Lees hieronder hoe u aan een gratis entree ticket komt!

CCW Berlin

De CCW is de enige Call Center beurs in Europa waar contact center managers informatie kunnen opdoen over de nieuwste trends & ontwikkelingen in de call center branche. Experts uit de Contact center industrie komen voor de 21e keer  samen om van elkaar te leren en kennis op te doen over de nieuwste ontwikkelingen. Voor meer informatie over de CCW kunt op deze link klikken: https://www.ccw.eu/en/

Communicatie oplossingen vanuit de Cloud is één van de grootste ontwikkelingen waar iedere organisatie mee te maken heeft of gaat krijgen.  Wist u dat wereldwijd 80% van de organisaties afgelopen jaren (deels) is verhuisd naar de cloud?

Gratis entree bewijs

Evolve IP praat op de CCW graag met u over de optimalisatie van uw communicatie strategie. Bezoek ons op 19 t/m 21 januari in hal 2, stand A16. Wij maken graag met u een afspraak om u tijdens deze dagen te ontvangen. Meld u aan via ons contact formulier en ontvang een gratis entree bewijs ter waarde van €25,-. Klik hier om u aan te melden!

Onze Duitse consultant Dirk Harder, geeft 4 presentaties gedurende de beurs. Klik hier voor meer informatie over de presentaties van Evolve IP

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met ons Salessupport team: simone.plochg@evolveip.uk

Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close