Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Het Evolve Cares programma uitgebreid met spraakmakende thuiswerkoplossing

maart 12, 2020 / Evolve IP

Al meer dan 10 jaar maakt Evolve IP thuiswerken mogelijk en helpt nu, ook in tijden van nood, organisaties met dé oplossing om op afstand samen te werken

ROTTERDAM, 12 maart 2020 – Evolve IP® heeft vandaag aangekondigd dat het haar collaboration diensten gratis beschikbaar stelt, zodat medewerkers thuis kunnen werken zolang het coronavirus heerst. Daarnaast biedt Evolve IP organisaties die juist nu een oplossing voor behoud van continuïteit nodig hebben, de collaboration diensten inclusief telefonie aan op basis van een maandelijks opzegbaar contract. Dit aanbod geldt voor iedere (nieuwe) klant met meer dan 100 medewerkers en is de ideale kans om nu communicatieoplossingen in de cloud onder te brengen.

Evolve IP biedt al meer dan 10 jaar oplossingen die werken vanuit huis of onderweg mogelijk maken, aan duizenden organisaties, waaronder een aantal van de meest gerenommeerde (inter)nationale bedrijven. Via het Evolve Cares programma van het bedrijf, zijn in tijden van nood al vaker diensten belangeloos beschikbaar gesteld.

Evolve Cares thuiswerk aanbod:

  • Microsoft Teams – Evolve IP is een Microsoft Gold Cloud Service Partner en biedt de Teams collaboration licentie gratis aan. Deze oplossing biedt de basis Teams functionaliteiten, zoals videobellen, team chat, screen sharing, bestandopslag, gelijktijdig bewerken van bestanden, webversies van Word, Excel en Powerpoint en meer.
  • Microsoft Teams met telefonie diensten – Voor organisaties die een geïntegreerde telefonieoplossing met Teams nodig hebben, biedt Evolve IP alle bovenstaande diensten met een softphone en onbeperkt bellen binnen de Europese Unie. Normaal geldt hiervoor een meerjarige overeenkomst, maar voor nieuwe klanten is deze dienst nu per maand opzegbaar en zonder eenmalige aansluitkosten. Zodra de corona-uitbraak onder controle is, kan de overeenkomst zonder verdere verplichting worden opgezegd.

“10 Jaar geleden experimenteerden wij met de mogelijkheden voor remote werken en nu zijn wij marktleider met honderdduizenden flexwerkers vanuit de cloud, wereldwijd,” zegt Guy Fardone, CEO en medeoprichter van Evolve IP. “Thuiswerken is een van de beste manieren om verdere verspreiding tegen te gaan volgens de RIVM en onze samenwerkingsoplossingen bieden de mogelijkheid voor organisaties om medewerkers veilig en productief te houden. Wij staan erom bekend dat we organisaties, gemeenschappen en individuen helpen in tijd van nood. We hopen dat ons aanbod direct hulp kan bieden aan organisaties.”

Download hier de factsheet en bekijk alle functies van de Evolve IP Microsoft Teams oplossing! 

 

 

Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close