Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

De kracht van oranje: samenwerking Work-Eazy en Evolve IP

mei 26, 2020 / Evolve IP

De kracht van oranje: samenwerking Work-Eazy en Evolve IP

Telecom- en IT dienstverlener Work-Eazy en Cloud Communicatiespecialist Evolve IP zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van zakelijke telefonie en cloud contactcenter oplossingen in Zuid Nederland.

Beide ondernemingen fungeren als One Stop Shop voor haar klanten en richten zich op het leveren van een totaal  oplossing . Voor de eindklant betekent dit maximale flexibiliteit en een ruime keuze aan mogelijkheden. Work-Eazy breidt haar portfolio uit met diensten van Evolve IP, wat zich in de komende periode zal vertalen in een aantal nieuwe oplossingen die inhaken op de huidige marktvraag en snel veranderende behoefte aan flexibele én veilige werkplekoplossingen.

Eric van Bekkum (Evolve IP, links) en Koos Mulder (Work-Eazy, rechts) bevestigen de nauwe samenwerking in Zuid Nederland.

Ook benieuwd naar het partner programma van Evolve IP? Lees hier wat de mogelijkheden zijn. 

Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close