Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Transformatie van Mtel/Evolve IP Europe bijna voltooid

november 27, 2018 / Evolve IP

Het netwerk van de volgende generatie biedt geavanceerde functies, producten, verbeterd netwerkbeheer en betrouwbaarheid

WAYNE, Pa. – 27 november 2018 – Evolve IP®, The Cloud Strategy Company™, heeft vandaag aangekondigd dat de verbetering van zijn Europese platform nu bijna is voltooid. Hiermee kan het bedrijf zijn ambitieuze doel bereiken om regionale leider voor cloudcommunicatie en cloudcomputing te worden. Het platform, verworven via de overname van Mtel, biedt Evolve IP een sterke positie op een van de meest geavanceerde Europese markten. Sinds de overname heeft Evolve IP aanzienlijk geïnvesteerd in het bedrijf. Naar verwachting zal de transformatie van Mtel in het eerste kwartaal van 2019 zijn voltooid.

De investeringen tonen aan dat Evolve IP zich inzet voor het leveren en implementeren van op maat gemaakte cloudstrategieën die voldoen aan de zeer technische en geavanceerde nalevingsvereisten van de Europese markt. Voorbeelden van de investeringen in Evolve IP EU zijn:

  • Nieuwe producten en functies voor conferenties, samenwerking en contactcenters
  • Microsoft O365
  • Meer hoogopgeleide medewerkers voor klantenservice en engineering
  • Verbeterd netwerkbeheer en betere beveiliging, naleving en betrouwbaarheid
    • Grotere diversiteit en redundantie van netwerken en platforms
    • Uitgebreide datacenterinfrastructuur (routers, switches)
    • Vooruitgang op het gebied van infrastructuur met nieuwe session border controls, firewalls, beveiligings- en nalevingsplatforms

“We zijn erg verheugd dat de transformatie van Mtel bijna is voltooid en dat Mtel is uitgegroeid van een zeer solide Europees IVR-bedrijf en leverancier van contactcenterdiensten tot een complete provider van cloudcommunicatie en cloudcomputing. De best practices die van Evolve IP een van de snelst groeiende cloudserviceproviders in de VS en het VK hebben gemaakt, hebben we nu toegepast in de EU”, aldus Guy Fardone, CEO en Founding Partner van Evolve IP.

“We waarderen alle klanten van Evolve IP EU die ons ondersteunen bij deze overgang en zijn verheugd ze nieuwe diensten en functies, hoogwaardige ondersteuning en betrouwbaarheid van wereldklasse te kunnen bieden”, zegt Leon Schuurmans, directeur Business Development van Evolve IP EU. “We zijn ook erg blij met ons team in de EU, dat nieuwe producten op de markt brengt met nieuwe functies waarmee ze kunnen concurreren en winnen in de snel evoluerende omgeving van unified communications, samenwerking en contactcenters.”

Evolve IP, een van ’s werelds snelst groeiende bedrijven in cloudstrategieën, biedt nu hoogwaardige cloudoplossingen aan meer dan 1900 ondernemingen en ongeveer 420.000 gebruikers. Veel van de meest herkenbare merken in de wereld vertrouwen op onze Evolve IP OneCloud™-strategie om meerdere geïntegreerde cloudcomputing- en cloudcommunicatiediensten te migreren naar één enkel geïntegreerd platform, inclusief: contactcentersIP-telefoonsystemen / unified communications en samenwerkingidentiteitsbeheernoodherstelvirtuele desktopsIaaS en nog veel meer. Het is aangetoond dat de meerderheid van IT-professionals en bedrijfsleiders de voorkeur geeft aan de OneCloud-platformstrategie.

Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close