Hoe regelt u snel de juiste tool voor thuiswerken?

Geen paniek. Productief thuiswerken is zo geregeld! 

Tot een paar weken geleden werkte 39% van de beroepsbevolking wel eens thuis. Inmiddels doet bijna iedereen dat. Soms is er een crisis nodig om gewoontes te doorbreken.

De wereld ziet er vandaag anders uit.

Niemand kan voorspellen hoelang corona ons nog in de greep zal houden. Vandaar dat Evolve IP haar cloud thuiswerkoplossingen momenteel aanbiedt met een maandelijks opzegbaar contract. Echter, wij zijn ervan overtuigd dat we nooit meer teruggaan naar de situatie van voor corona. Geen files meer, betere werk/privé balans, geen stikstof of CO2 probleem en een boost van de productiviteit. Is uw organisatie daar klaar voor?

We helpen u direct met een oplossing en strategie, nu dat zo hard nodig is. En kijken tegelijkertijd graag met u naar de toekomst om de voordelen van nu op lange termijn te kunnen behouden. De toekomst begint nu!

Tijdens deze inspiratiesessie laat Jurgen Welbergen (Business Consultant) u wekelijks donderdag om 10.00 uur zien wat de mogelijkheden zijn. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Schrijf u op deze pagina in voor de vrijblijvende inspiratiesessie, zorg ervoor dat u klaar bent voor de toekomst! 

Wilt u liever persoonlijk contact, laat dan hier uw gegevens achter. We nemen dan via Microsoft Teams contact met u op. Wel zo veilig en snel.

Inschrijfformulier Online inspiratiesessie

Iedere donderdag – 10:00 uur