Menu

Omnichannel klantcontact

Overtref de verwachtingen van uw klant.

Voordelen:

  • Bedien uw klanten snel en goed via het meest geschikte kanaal
  • Handel de klantdialoog in een keer af en beperk onnodige (extra) contactmomenten
  • Zet service medewerkers optimaal in
  • Maak van uw contactcenter een profitcenter

Overtref de verwachtingen van uw klant

Wanneer klanten contact met uw service organisatie opnemen, dan doen zij dat niet alleen meer via de telefoon. Klanten willen via meerdere kanalen contact kunnen opnemen met uw bedrijf. Zij verwachten dat zij een persoonlijke benadering krijgen en een excellente beleving meemaken.

Omnichannel biedt u de mogelijkheid uw klanten via het meest geschikte kanaal te helpen. Dit kan telefonie, mail of chat zijn, maar ook via social media. Doordat u uw klant herkent, kunt u inschatten waarvoor deze contact opneemt en uw klanten effectiever en efficiënter bedienen. Bij meer privacy gevoelige informatie of standaard handelingen kunt u selfservice inzetten zodat uw klant zelf actie kan ondernemen. Klanten ervaren dat zij sneller zijn geholpen en de tevredenheid zal toenemen.

Met Online Contact Center is het mogelijk om vanuit één scherm te werken in plaats vanuit meerdere schermen en applicaties. De front -en back-end systemen zijn met elkaar geïntegreerd, dit maakt het mogelijk om uw medewerkers voor een gesprek al de juiste klantkaart te tonen. Zo zorgt u voor een 360 graden klantbeeld waarmee u uw klanten op een positieve manier kunt verrassen. Daarnaast is het mogelijk om uw klanten op nieuwe manieren te helpen, zo kunt u foto's ontvangen via WhatsApp en deze automatisch in uw CRM-systeem opslaan. Of uw klant via meerdere kanalen te woord staan tijdens complexe vraagstukken. 

Evolve IP Whitepaper Blok

 

Onze diensten

Contact Center as a Service

Maak het verschil voor uw klanten én medewerkers met omnichannel klantcontact oplossingen uit de cloud.

Online BedrijfsTelefonie Call Center Online Routing Manager Online Contact Center

Unified Communications as a Service

Zorg voor optimale bereikbaarheid en efficiënte samenwerking met een persoonlijke set communicatie tools voor iedere medewerker.

Online BedrijfsTelefonie Online Teamcontact

Communication Enabled Business Processes

Maak uw front- en backoffice systemen interactief en ontketen het potentieel van pro-actief klantcontact.

Online SelfService Online Broadcast Manager

Integraties

Benut en verrijk de informatie uit uw bestaande systemen om uw klantverwachtingen te overtreffen, efficiënter te werken en nieuwe businesskansen te creëren.

Social media CRM en ticketing systemen Telecom infrastructuur Contact center omgeving

Meer over onze oplossingen weten?

Evolve IP is de gesprekspartner in klantcontact. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Bel mij terug
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close
Whitepaper

De belangrijkste stuurinformatie voor uw contact center

Download Nu
Chat met ons