Menu

Branche: E-commerce

Komen uw klanten er online niet uit, dan is het belangrijk dat zij eenvoudig persoonlijk contact met u kunnen opnemen.

Eenvoudig contact opnemen

>Verhoog uw online conversie door klanten met vragen snel en efficiënt te helpen. Komen zij er in de webshop niet uit, dan moeten zij met zo min mogelijk handelingen contact met u kunnen opnemen.

Lees meer

Een klantgerichte persoonlijke aanpak

Zorg dat klanten die vaker uw website bezoeken zich herkent voelen. Maak handelingen in de customer journey zo eenvoudig mogelijk: automatiseer standaard taken en herken uw klant.

Lees meer

One stop shop communicatie omgeving

Neem uw communicatieomgeving af bij één leverancier. Handig om snel zaken geregeld te krijgen.

Lees meer
In gesprek met iBOOD: "De telefoon geeft ons een gezicht" - logo
Case
In gesprek met iBOOD: "De telefoon geeft ons een gezicht"

E-commerce organisatie iBOOD zet Online BedrijfsTelefonie met Call center functionaliteit in om haar klanten optimaal te kunnen bedienen. De telefoon blijft belangrijk om klanten te woord te staan, naast kanalen als chat, e-mail, Twitter en Facebook.

Bekijk de case
GiftForYou verbetert haar klantbeleving  - logo
Case
GiftForYou verbetert haar klantbeleving

GiftForYou maakt gebruik van de cloud contactcenter- en bedrijfstelefonie oplossingen van Evolve IP. Hierdoor kan GiftForYou de klantbeleving tijdens de contactmomenten naar een hoger niveau tillen en de kwaliteit van de gesprekken verbeteren.

Bekijk de case
Apetito gebruikt Cloud Contact Center oplossing - logo
Case
Apetito gebruikt Cloud Contact Center oplossing

Maaltijdvoorzieningsspecialist Apetito gebruikt de cloud contact center dienst van Evolve IP. Hiermee is de organisatie optimaal bereikbaar en kan het een betere dienstverlening bieden aan haar klanten. Bovendien heeft het met Evolve IP een echte gesprekspartner in klantcontact.

Bekijk de case
In gesprek met iBOOD: "De telefoon geeft ons een gezicht" - logo In gesprek met iBOOD: "De telefoon geeft ons een gezicht" - logo GiftForYou verbetert haar klantbeleving  - logo GiftForYou verbetert haar klantbeleving  - logo Apetito gebruikt Cloud Contact Center oplossing - logo Apetito gebruikt Cloud Contact Center oplossing - logo

Wij delen onze kennis

Evolve IP is de gesprekspartner in klantcontact. In onderstaande blogs delen wij onze ervaringen graag met u.

Transformatie van Mtel/Evolve IP Europe bijna voltooid Wanneer is uw telefoonsysteem toe aan de Cloud? Hoe kiest u als ICT professional de juiste communicatie strategie?
Meer nieuws

Meer over onze oplossingen weten?

Evolve IP is de gesprekspartner in klantcontact. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Bel mij terug
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close
Whitepaper

De belangrijkste stuurinformatie voor uw contact center

Download Nu
Chat met ons