Menu

Branche: Gezondheidszorg

Onderscheid je als zorgverlener door goede service te bieden zonder dat uw bereikbaarheid in het geding komt. Bereikbaarheid is van levensbelang in de zorg!

Optimale telefonische bereikbaarheid in de zorg

Bij acute zorgvragen is een goede 24x7 bereikbaarheid van levensbelang. Schakel cliënten, op basis van het dienstrooster, automatisch door naar de juiste zorgverlener.

Lees meer

Van zorgverlener naar zorgaanbieder

Optimaliseer de bereikbaarheid van uw zorginstelling. Uw patiënten worden steeds mondiger, minder afhankelijk en verwachten betere service. Herken uw patiënten, geef zorg op maat en onderscheid u van andere zorginstellingen.

Lees meer

Bereikbaarheid is van levensbelang

Stuur actief op uw bereikbaarheid met inzichten uit de rapportages. Handel terugkerende gesprekken automatisch af en laat alleen relevante gesprekken uitkomen bij uw zorgverlener.

Lees meer

Verlaag de druk voor uw medewerkers

Verminder de werkdruk voor uw medewerkers door een betere inrichting van hun bereikbaarheid. Geen onnodige telefonische belasting meer voor uw zorgverleners waardoor de werkdruk afneemt en de efficiency met 10% toeneemt.

Lees meer
Azora gebruikt Teamcontact - logo
Case
Azora gebruikt Teamcontact

Zorgorganisatie Azora wil ervoor zorgen dat cliënten direct de juiste thuiszorgmedewerker aan de lijn krijgen. Met Teamcontact rinkelt de telefoon automatisch bij de dienstdoende medewerker waardoor de bereikbaarheid van het thuiszorgteam is geborgd.

Bekijk de case
Azora gebruikt Teamcontact - logo Azora gebruikt Teamcontact - logo

Wij delen onze kennis

Evolve IP is de gesprekspartner in klantcontact. In onderstaande blogs delen wij onze ervaringen graag met u.

Voorspellen maakt een contact center in 2030 overbodig Checklist - Is uw contact center klaar voor voorspellend klantcontact? Evolve IP Customer Portal
Meer nieuws

Meer over onze oplossingen weten?

Evolve IP is de gesprekspartner in klantcontact. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Bel mij terug
Contactcenter manager
ICT manager
Overig
Chat met ons