Menu

Over Evolve IP

Evolve IP is de gesprekspartner in het op- en uitbouwen van klantrelaties.

Organisatie

U bent als bedrijf of instelling afhankelijk van het foutloos, efficiënt en effectief afhandelen van klantcontacten. En dus bent u op zoek naar professionaliteit, vertrouwen en gemoedsrust. Die vindt u bij Evolve IP: uw gesprekspartner voor het op- en uitbouwen van klantrelaties.

Lees meer

Visie en missie

De omgeving waarin bedrijven, instellingen en overheden opereren en communiceren met hun doelgroep is steeds complexer en veeleisender geworden.

Lees meer

Security Statement en Certificeringen

Met meer dan 25 jaar ervaring en honderden klanten beschikt Evolve IP over de zakelijke en technische expertise om betrouwbare, schaalbare en flexibele klantcontact oplossingen te realiseren uit de Evolve IP Trusted Cloud.

Lees meer

Privacy Policy

Het beleid van Evolve IP is erop gericht dat persoonsgegevens, zoals uw naam, adres en e-mailadres of telefoonnummer, privé en vertrouwelijk zijn. Aangezien uw privacy belangrijk is voor ons, hanteert Evolve IP een Privacy Policy voor haar website om uw persoonsgegevens te beschermen. Wij verzamelen, gebruiken of verstrekken uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan die welke hieronder worden genoemd, tenzij wij daarvoor uw toestemming hebben of de wet dit vereist. 

Lees meer

Technische partners

Met deze technologie partners werkt Evolve IP samen.

Lees meer

Werken bij

Bij Evolve IP heerst een echte Rotterdamse no-nonsense mentaliteit: er wordt hard gewerkt, maar de beloning is er ook naar. De communicatielijnen zijn kort. In de communicatie is men direct, eerlijk en recht door zee.

Lees meer

Meer weten?

Evolve IP is de gesprekspartner in klantcontact. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Bel mij terug
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close
Whitepaper

De belangrijkste stuurinformatie voor uw contact center

Download Nu
Chat met ons