Evolve IP

De huidige dynamische markt eist efficiënte en effectieve communicatie van u en uw medewerkers. Uw klanten communiceren niet alleen meer via spraak en Email, maar vragen ook om andere kanalen. Als moderne werkgever biedt u uw medewerkers flexibele werkplekken aan, maar eist wel dat zij  optimaal blijven samenwerken. Dit vraagt om een goede communicatie strategie, ondersteund door geïntegreerde services en een uitstekende ICT omgeving.  Met ruim 25 jaar ervaring is Evolve IP dé gesprekspartner op gebied van strategieën en geïntegreerde services voor Cloud Computing en Cloud Communications.  Wij bieden u professionaliteit en vertrouwen, maar vooral ook gemoedsrust.

Onze diensten zijn ontworpen om met elkaar en met uw bestaande toepassingen samen te werken. Met Evolve IP One Cloud kunnen organisaties een afzonderlijke service verplaatsen naar een veilige, virtuele privéomgeving.

Onze missie is om de autoriteit te zijn op het gebied van aansturen en monitoren van klantcontacten. Wereldwijd werken 1900 bedrijven met de Cloud oplossingen van Evolve IP met meer dan 450.000 gebruikers. Naast onze vestigingen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk is Evolve IP ook gevestigd in Rotterdam. In Nederland handelt Evolve IP circa 25% van al het inkomende telefoon verkeer af, wat neer komt op ruim 100 miljoen klantcontacten per jaar. Ongetwijfeld heeft ook u, zonder het te weten, al eens contact het via Evolve IP!

Zoekt u professionele ondersteuning of wilt u meer weten over de op maat gesneden communicatie strategieën van Evolve IP? Bekijk hier onze diensten: noodherstel / contactcentrum / callcenter / IP-telefoonsystemen / geïntegreerde communicatie / virtuele desktoppen / IaaS en meer.

Founding Partners

Thomas J. Gravina
Executive Chairman of the Board and Co-Founder

Michael Peterson
Vice Chairman and Co-Founder

Guy Fardone
Chief Executive Officer and Founding Partner

Tim Allen
Chief Sales and Marketing Officer and Founding Partner

Scott Kinka
Chief Technical and Product Development Officer and Founding Partner

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.