Plan een afspraak

Work Anywhere

Over Evolve IP

Over Evolve IP

Al meer dan 30 jaar Cloud

Het beste halen uit uw samenwerking en uw contact met klanten. Dat is onze missie.
Bij Evolve IP maken we werk beter ™ door ervoor te zorgen dat werknemers productiever, mobieler, veiliger en minder afhankelijk zijn van IT-middelen.

Al meer dan 30 jaar cloud en voor altijd jong.

Evolve IP biedt al meer dan 30 jaar telefonie en communicatiediensten uit de cloud. 1.900 middelgrote en grote bedrijven tussen de 50 en 3.000 medewerkers handelen vandaag de dag met ons circa 25% van al het inkomende telefoonverkeer in Nederland af, wat gelijk staat aan 100 miljoen klantcontacten per jaar.

Onze jarenlange ervaring weerhoudt ons er niet van om elke dag te blijven vernieuwen. Evolve IP loopt voorop in innovaties die elke organisatie vooruit helpen. Wij maken jou(w) werk ervaring/beleving beter! Evolve IP levert tools die u normaal gesproken op kantoor gebruikt, zoals een telefoon, mail en de apps op uw bureaublad, vanuit één portal die gebruikers op elk apparaat kunnen openen.

Medewerkers willen productiever zijn en op een zinvolle manier samenwerken, ongeacht locatie of tijd. Evolve IP stelt werknemers in staat bij te dragen aan het succes van uw organisatie, op manieren die aansluiten bij hun levensstijl. Verhoog de bereikbaarheid, verbeter de klanttevredenheid, bespaar kosten en creëer de ideale werkplek. Terwijl de IT van uw organisatie veiliger, betrouwbaarder en veel eenvoudiger te beheren wordt.

 

Download gratis ons whitepaper over de structurele thuiswerkplek

Lees het whitepaper en transformeer uw geimproviseerde thuiswerkplek naar een structurele thuiswerkoplossing

Uw digitale thuiswerkplek?

Breng samenwerking naar het hoogste niveau met de digitale werkplek van Evolve IP. Vraag een demo aan en bekijk alle functies.