Channel Partner

Het channel partner-programma biedt een uitgebreid pakket cloudgebaseerde diensten, waarmee channel partners en Managed service providers hun bestaande aanbod kunnen vergroten en extra inkomsten kunnen genereren.

Private Label

Met de producten en services van het Evolve IP Private Label-programma, kunnen Managed service providers omzet/winst vergroten en nieuwe producten toevoegen aan hun bestaande portfolio’s. Alles wordt geleverd met uw eigen naam en huisstijl.

Marketing Partner

Met behulp van het Evolve IP Marketing Partner-programma kunnen IT-consultants, vastgoedbedrijven, architecten, interieurontwerpers en vele andere bedrijven op regelmatige basis inkomsten genereren door te verwijzen naar de prijswinnende clouddiensten van Evolve IP.

Partner Portaal

Het Evolve IP-partnerportaal is ontworpen om voor onze partners versnelde omzetgroei mogelijk te maken en hen te laten profiteren van de groeiende sectorverschuivingen van locatie-gebaseerde oplossingen naar de cloud.

OSSmosis Provisioning Portaal

Met het OSSmosis Provisioning Portaal hebben partners toegang tot en controle over hun interacties met Evolve IP’s systemen en oplossingen. Met OSSmosis kunnen partners in één interface alle aspecten beheren van de provisioning van hun klantaccounts.

Lees Meer

Partner Kennisbank

De Partner Kennisbank is een online informatiecentrum waar partners toegang hebben tot Evolve IP’s kennisbank met content voor training en ondersteuning. De Kennisbank is gemaakt om het enige nodige referentiepunt te zijn en geeft partners volledige toegang tot de benodigde tools en hulpmiddelen om meer te weten te komen over de Cloud diensten van Evolve IP’s.

Lees Meer

Overzicht diensten Evolve IP

CLOUDDIENSTEN
Toepassingen Infrastructuur Beveiliging
Communicatie
(Telefoonsystemen, Carrier-diensten)
Connectiviteit
(WAN/ Internet)
Perimeterbeveiliging
(Firewall, IDS, VPN)
Messaging en Collaboration
(Email, Messaging, Conferencing)
Apparatuur en Beheer
(Routers, Switches)
Monitoring en Beheer
(Security Event Management)
Gebruikers Desktops
(OS, Gebruikerstoepassingen)
Servers
(AD, Bestandsdeling, Bedrijfstoepassingen)
Gebruikersbeveiliging
(Email- en Web- beveiliging)
Contact Center
(ACD’s, IVR’s, Gespreksopname)
Datacenter
(Ruimte, Kracht, Milieuzaken)
Scannen en testen
CTI
(Computer Telefonie Integratie)
Back-up en Herstel
(Herstel, Archief en Rampherstel)
PCI en Regulering
Consulting, Ontwerp, Ondersteuning

Tabel als PDF Downloaden