Waarom ‘s werelds grootste Channel partners kiezen voor Evolve IP

Maar liefst 88% van alle middelgrote bedrijven beschouwt de cloud als dé toekomst voor IT- en data-gerelateerde services. Evolve IP is één van de grootste aanbieders binnen deze snel ontwikkelende markt. Daarom kiezen wereldwijd de grootste channel partners voor Evolve IP, om clouddiensten te leveren aan hun eigen klanten. Waarom? Simpel gezegd, dit geeft iedere partner te kans om mee te groeien in deze snel ontwikkelende markt.

Met ons unified cloudplatform zijn onze partners leverancier van virtuele servers, virtuele desktops, cloudback-up, gehoste callcenters, IP-telefoonsystemen/unified communications, disaster recovery, helpdesk, beheerde beveiliging, mobiel toestel management (MDM) en nog veel meer.

Evolve IP is in de unieke positie dat onze partners de beste mogelijkheden hebben voor succesvolle groei, behoud en het stapje voor stapje opbouwen van het bedrijf! Ons unieke bedrijfsmodel stelt partners in staat de CAPEX-problemen van hun klanten weg te nemen, hun totale eigendomskosten (TCO) te verminderen en betere functies te bieden – en tegelijkertijd een aanzienlijke, maandelijks terugkerende omzet voor het bedrijf te realiseren.

Boven alles wordt u voor uw klant een gewaardeerde, single-source (alles-onder-één dak) partner, waarmee u niet alleen uw omzetpotentieel maximaliseert, maar ook die omzet voor een langere periode veilig stelt.

Volgens het tijdschrift Inc. zijn we het snelst groeiende, particuliere clouddienst-bedrijf van het land en dat komt grotendeels door onze partners en ons vermogen om hen succesvol te maken. We hebben dat op een aantal zeer unieke manieren gedaan.

Waarom is Evolve IP anders?

Evolve IP is de enige clouddienst-provider die partners een aantal geavanceerde ondersteuningstools biedt, waaronder:

  • Groter potentieel voor terugkerende omzet – onze partners kunnen hun inkomsten verdrievoudigen door de mogelijkheid nieuwe diensten te verkopen naarmate de behoeftes van de klant zich ontwikkelen
  • Deskundige technische verkoopadviseurs die er zijn om u te helpen, niet om u tegen te werken
  • Training online en op locatie
  • Deskundige Klanttechnologie-adviseurs die zich voornamelijk richten op het garanderen van klanttevredenheid, terwijl ze u in staat stellen extra producten aan uw klanten te verkopen
  • Geavanceerde verkooptools -TCO calculators, Partner Playbook, Cloud Kwalificatiegids
  • Evolve IP’s Kennisbank
  • Co-op-marketing en vraag-genererende activiteiten
  • Partner-evenementen
  • Wekelijkse communicatie