Alles wat u moet weten over de Cloud… in de Cloud.

De Partner Kennisbank is een online informatiecentrum waar partners toegang hebben tot de gehele Evolve IP-bibliotheek met content voor training en ondersteuning. De Kennisbank is gemaakt om het enige nodige referentiepunt te zijn en geeft partners volledige toegang tot de benodigde tools en hulpmiddelen om meer te weten te komen over Evolve IP’s prijswinnende clouddiensten.

Startpagina en zoekopties

Met meerdere manieren om toegang tot content te krijgen, kunt u snel en gemakkelijk door de Partner Kennisbank navigeren. Vindt specifieke onderwerpen met behulp van de zoekbalk of klik op één van de tabbladen om de informatie te vinden.

Opgenomen trainingen

Als u een van onze partnertrainingen hebt gemist of een snelle opfrisser nodig hebt voor een van de Evolve IP-clouddiensten, bevat de Partner Kennisbank video’s en opgenomen webinars. Deze zijn altijd en overal toegankelijk voor u.

Sales-tools

De Partner Kennisbank bevat een aantal sales-tools die exclusief door Evolve IP voor onze partners zijn ontwikkeld. Toon uw klant de financiële voordelen van de cloud met de TCO-calculator, bepaal het werkelijke potentieel van een kans met de kwalificatiegids of genereer snel een nauwkeurige offerte met de offertetool.

Salespresentaties

Bezoek de kennisbank om de nieuwste producttraining en klantgerichte salespresentaties te downloaden, over onderwerpen als Virtuele Servers, Contact Center en Unified Communications.

Datasheets

Download datasheets van Evolve IP’s cloudgebaseerde diensten, waaronder het Evolved Office: HPBX, het Evolved Contact Center, netwerkbeveiliging en nog veel meer.

Trainingen en content voor eindgebruikers

Toegang tot de gehele bibliotheek van Evolve IP voor documentatie over trainingen voor eindgebruikers en administratieve ondersteuning. Zoals Quick Tip-video’s, beknopte handleidingen en gebruikershandleidingen.