OSSmosis Provisioning Portaal

Evolve IP’s OSSmosis voor Partners: Provisioning Portaal geeft partners ongeëvenaarde toegang tot en controle over hun interacties met Evolve IP’s systemen en oplossingen. Met OSSmosis beschikken partners over één interface om alle provisioning-aspecten van hun klantaccounts te beheren. Alles is door u te beheren in een enkel scherm, van een eerste configuratie voor nieuwe klanten, tot het toevoegen van nieuwe gebruikers of nieuwe locaties voor bestaande klanten en wijzigingen in de gespreksstroom.

Beheer al uw accounts met een enkele login

Wanneer u zich voor het eerst aanmeldt bij OSSmosis, ziet u al uw accounts in één oogopslag, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt.

Volledig account management

Beheer alle aspecten van uw eindgebruikersaccounts; bewerk gebruikersinformatie, voeg gebruikers toe of verwijder deze, pas instellingen aan voor het doorschakelen van gesprekken en wijzig licentietypes.

Update de gespreksstroom in een oogwenk

Auto attendants, tijdsplanningen en hunt-groepen toevoegen, verwijderen of wijzigen om de gespreksstroom voor uw eindgebruikers zo efficiënt mogelijk te maken.

Bouw, beheer en onderhoud geavanceerde callcenters

Wijzig hunting-types en gespreksstroom, upload zelfgemaakte berichten en muziek voor de wachtstand en maak rapporten m.b.t. callcenteractiviteiten.

Helpcentrum binnen handbereik

Download ondersteuningsdocumenten en provisioning-sjablonen, of neem met een enkele muisklik telefonisch/per e-mail contact op met onze Klantenservice.