Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Annatommie Medisch Centrum verbetert klanttevredenheid met Evolve IP

Evolve IP levert bereikbaarheidsdiensten in de cloud. Daarmee kunnen we organisaties helpen om hun klantcontact en bereikbaarheid via telefonie, chat, e-mail of andere kanalen te verbeteren. Dat doen wij door in te spelen op de bedrijfsprocessen van de klant. Elk bedrijf is natuurlijk anders daarom zoeken wij een oplossing die ook echt past bij de betreffende organisatie.

Bereikbaarheid analyse laat inefficiëntie zien

Wij zijn door Annatommie mc gevraagd om te helpen de bereikbaarheid te verbeteren. Zij hadden voorheen een bereikbaarheidsplatform dat zich met name richtte op telefonie. Vanuit de klantcontact analyse concludeerde Evolve IP dat de manier van werken niet efficiënt was.

Annatommie mc niet tevreden over bereikbaarheid

Ruud Sijbers, Manager Marketing Communicatie & Sales Annatommie mc, licht toe: “Annatommie mc is een zelfstandig behandelcentrum voor mensen met bewegingsklachten. Ook wel een orthopedische kliniek genoemd. Wij waren niet helemaal tevreden over onze bereikbaarheid. Vooral onze telefonische bereikbaarheid.

Eén algemeen nummer, met één klantcontactcentrum

Ruud vervolgt: “Om dit probleem op te lossen hebben we eigenlijk twee stappen ondernomen. We hebben enerzijds een centralisatie doorgevoerd van onze bereikbaarheid. Waar we voorheen op al onze verschillende vestigingen bereikbaar waren, hebben we dat teruggebracht naar één algemeen nummer, met één klantcontactcentrum. Dus één algemeen aanspreekpunt.”

Klantafhandeling optimalisatie door gebruikersgemak en stuurinformatie

Ruud besluit: “Ook waren we nog niet tevreden over onze klanttevredenheid. Dus de klantafhandeling. Daarmee wilden we professionaliseren op ons klantcontactcentrum. Het Cloud communicatieplatform van Evolve IP heeft hierin enorm geholpen. Het bereikbaarheidsplatform geeft ons namelijk een stuk gebruikersgemak voor de klantcontactcenter medewerkers en daarnaast hebben we alle stuurinformatie om het klantcontact beter te managen. Zo zijn we nu in staat om voldoende capaciteit in te roosteren en hoeven onze klanten niet meer in de wacht te staan.’’

Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close