Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

CRM intergratie met Tenfold

Het Evolve IP telefonieplatform zorgt voor een naadloze integratie met de meeste leidende CRM applicaties en bedrijfsapplicaties, zoals Salesforce, MS Dynamics, Zendesk and more. Bedrijven kunnen hun beloften nakomen met heldere bedrijfscommunicatie en het bieden van toegevoegde waarde vanuit de systemen die zij dagelijks gebruikt.

Summary

Volgens Gartner groeit de Customer Relationship Managment (CRM) markt enorm. Door gebruik te maken van een applicatie die uw telefoniesysteem integreert met uw CRM en bedrijfstoepassingen, bent u in staat uw communicatieproces te optimaliseren, tijd te besparen en de klanttevredenheid te verhogen.

Zorg voor 100% afdoen van klantcontact, verhoog uw uptime percentage met 30% en verbeter de klantervaring met Evolve IP’s CRM integratie tool.      * Source: Tenfold

Uw voordelen:

  • Naadloze integratie met Evolve IP’s communicatie platform & telefoonsysteem
  • Mogelijkheid om iedere interactie met klanten en “prospects” te verzilveren
  • Direct en gelijktijdig zicht op uw klantgegeven, contactdetails en direct navigatie in uw CRM systeem
  • Geen extra hardware of software onderhoud
  • En meer…
Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close