Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Evolve IP Managed Office 365

Het is van cruciaal belang dat u het meeste haalt uit uw Office 365 omgeving voor uw organisatie. Evolve IP kan u niet alleen de juiste Office 365-pakketten voor gebruikers leveren, maar daarnaast ook ondersteuning bieden aan de administrators van uw Microsoft Cloud product. In deze data sheet een overzicht van de Evolve IP Managed Office 365 features.

Samenvatting

Uw ICT-team is druk met het beheren van interne systemen en bedrijfskritische applicaties. Door de snelle ontwikkelingen en de toename van de digitalisering van de werkplek komt er steeds meer druk op uw ICT team. Om uw team te kunnen ontlasten biedt Evolve IP Managed Office 365, zodat uw ICT team zich kan focussen op andere programma’s en systemen.

Het liefst contact met 1 aanspreekpunt en alles op 1 factuur? Graag zijn wij u leverencier voor al uw bereikbaarheidsoplossingen en Microsoft deskopt applicaties die uw organisatie nodig heeft.

Voorbeeld

Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close