Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

UC-One van Evolve IP

‘Niet op kantoor zijn’ is niet langer een valide reden om kritieke communicatie te missen – een verwachting die meer ondernemingen ertoe aanzet om het concept Unified Communications te omarmen als een krachtig concurrentievoordeel. Ondernemingen hebben desktop- en mobiele applicaties nodig om te kunnen blijven bellen vanuit hun telefoonoplossing. UC-One is een cloudgebaseerde, geïntegreerde Unified Communications applicatie waarmee u overal direct kunt (samen)werken. In deze factsheet hebben wij voor u een overzicht gemaakt van voordelen en features van UC-One.

Samenvatting

UC-One van Evolve IP verbetert de productiviteit van medewerkers op uw kantoor en op de weg door het integreren van spraak, video, direct messaging, presence, desktop sharing, bedrijfsadresboek en audio / webconferentie, naar elke locatie.

Voorbeeld

Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close