Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Uw Online Contact Center

Online Contact Center van Evolve IP zorgt dat u dichter bij uw klant komt te staan. Het maakt niet langer uit of uw medewerkers nu thuis werken of zich in het contact center bevinden. Daarnaast maakt deze oplossing het mogelijk om alle verschillende communicatiekanalen af te handelen in één overzichtelijke oplossing. Online Contact Center is dé dienst die uw contact center in staat stelt om zich te onderscheiden van uw concurrenten.

Summary

Een oplossing voor uw agents voor het beheer van alle communi­catiekanalen. Stel uw contact center in staat om op flexibele wijze state­of-the-art technologie in te zetten. Agents schakelen moeiteloos tussen de verschillende klantcontact kana­len en u heeft een eenduidige rap­portage voor uw gehele omge-ving.

Doordat Online Contact Center geleverd wordt volgens het SaaS­model heeft u een flexibele, schaal­bare, toekomst vaste oplossing waarmee u plaatsonafhankleijk kunt werken en waarbij u alleen betaalt voor wat u nodig heeft.

Samples

Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close