Verzoek informatie
+31(0)88 – 428 31 11

Verzoek informatie

or Call +31(0)88 – 428 31 11

Persoonlijk klantcontact voor Selecta met Online Routing Manager

Met Online Routing Manager wordt het contact dat Selecta dagelijks met haar klanten heeft nog persoonlijker. Klanten die aan het telefoonnummer worden herkend worden automatisch doorgezet naar de Customer Experience Cirkel waar de juiste expertise en vaardigheden aanwezig zijn.

Selecta is de grootste dienstverlener op het gebied van koffievoorzieningen in Europa. De Zwitserse roots van Selecta staan garant voor de beste service, kwaliteit producten en innovatieve koffieconcepten. Onder het motto ‘Onbeperkt Genieten’ zorgt Selecta Nederland met zo’n 250 medewerkers en meer dan 25.000 automaten dat medewerkers of bezoekers op ieder moment kunnen genieten van een uitstekend kopje koffie, cappuccino, espresso, frisdrank, snoep, snack of een dagvers product.

Stijging in bereikbaarheid en NPS

In gesprek met Arjan de Bruijn, de manager Customer Service van Selecta, vertelt hij dat de nieuwe Online Routing technologie er voor heeft gezorgd dat Selecta klanten met multidisciplinaire teams persoonlijker en in één keer van dienst kan zijn. Daarnaast is de bereikbaarheid gestegen en laat het klanttevredenheidsonderzoek een mooie stijging zien. Bovenal geven de klanten van Selecta de huidige dienstverlenging een 8.1.

“ Onze bereikbaarheid is met 20% gestegen. Het klanttevredenheidsonderzoek (NPS) laat in korte tijd een stijging van 3% zien. En onze klanten geven ons voor deze dienstverlening een cijfer 8.1”

Customer Experience Circle

Het contact center van Selecta is ingedeeld in Customer Experience Circles, waardoor persoonlijker klantcontact gecreëerd wordt. Binnen de cirkels zijn de juiste kennis en vaardigheden aanwezig om alle vragen van een specifieke groep klanten zelf af te handelen. Klanten van Selecta hebben dankzij Online Routing Manager direct contact met de juiste Customer Experience Circle en hoeven niet eerst een keuzemenu te doorlopen. Selecta kan Online Routing Manager eenvoudig via de webportal aanpassen op de behoefte van dat moment. Hier kunnen zij bijvoorbeeld de eindbestemmingen aanpassen en de statistieken inzien.

Persoonlijk klantcontact

Klantherkenning vormt de basis voor persoonlijk klantcontact. De medewerkers hebben de juiste kennis en vaardigheden en beschikken, dankzij een koppeling met het CRM systeem, over de juiste klantinformatie en context voor het gesprek. Met deze gerichte aanpak voelt de klant zich persoonlijk geholpen. Wilt u nog meer weten over deze dienst? Vraag dan een geheel vrijblijvende demonstratie aan, zo komt u alles te weten over Online Routing Manager.

Gesprekspartner in klantcontact

Met Evolve IP heeft Selecta een gesprekspartner in klantcontact. Evolve IP focust zich op het klantproces en richt de technologie hier op in. Hierdoor worden de gewenste klantprocessen van Selecta mogelijk gemaakt. Selecta heeft een flexibele, schaalbare oplossing en is klaar voor een optimale klantbeleving voor nu én in de toekomst. Bekijk alle features van Online Routing Manager via deze link. 

Aanbevolen
Dichtbij

Contact

or Call +31(0)88 – 428 31 11
Deze site gebruikt cookies voor analytische doeleinden om de inhoud van de site en de advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Raadpleeg onze privacy statement.
Close