We zijn er om u te helpen

Veilig en productief thuiswerken voor al uw medewerkers

Om organisaties in deze uitdagende periode te helpen, biedt Evolve IP haar thuiswerkoplossingen gratis aan. Organisaties met meer dan 100 medewerkers kunnen daar direct gebruik van maken zonder eenmalige installatiekosten. De overeenkomst is maandelijks opzegbaar en verplicht u verder tot niets.

Zakelijk samenwerken.

Thuiswerkoplossingen:

Microsoft Teams – Evolve IP is een Microsoft Gold Cloud Service Partner en biedt de Teams collaboration licentie gratis aan. Deze oplossing biedt de basis Teams functionaliteiten, zoals videobellen, team chat, screen sharing, gelijktijdig bewerken van bestanden en opslag, webversies van Word, Excel en Powerpoint en meer.

Microsoft Teams met telefoniediensten/span> – Voor organisaties die sterk afhankelijk zijn van telefonie, biedt Evolve IP alle bovenstaande diensten met een softphone en onbeperkt bellen binnen de Europese Unie. Normaal geldt hiervoor een meerjarige overeenkomst, maar voor nieuwe klanten is deze dienst nu per maand opzegbaar en zonder eenmalige installatiekosten. Zodra de corona-uitbraak onder controle is kan de overeenkomst zonder verdere verplichting worden opgezegd.

Cisco telefonie – Biedt bellen vanuit de cloud en samenwerkingsfunctionaliteit zoals chat, delen van bestanden en video-vergaderen. Cisco telefonie diensten worden ook met een maandelijks opzegbaar contract en zonder installatiekosten aangeboden, zolang de corona-uitbraak duurt.

Om de juiste keuze te kunnen maken uit de verschillende opties of bij vragen over deze aanbieding, adviseren wij u contact op te nemen met een Evolve IP accountmanager.

Start vandaag

Samen met Microsoft en Cisco maken we thuiswerken mogelijk

Microsoft Teams met geïntegreerde telefonie

Met de toevoeging van Evolve IP’s telefonieoplossing aan Microsoft Teams krijgen uw medewerkers de ultieme tools waarmee ze overal kunnen werken zoals als op kantoor. En omdat Evolve IP die oplossing levert vanuit de cloud, beschikt u direct over redundantie en continuïteit.