Waarom Unified Communications van Evolve IP?

De cloudgebaseerde Unified Communications-oplossing van Evolve IP biedt samenwerkingsmogelijkheden (video, chat, conferencing en meer) en glasheldere spraakdiensten. Deze diensten integreren met de toepassingen die u nu al gebruikt, zorgen voor snelle gebruikersacceptatie en een aanzienlijk eenvoudigere implementatie. Sterker nog, als strategisch partner ontwerpen en personaliseren wij onze oplossingen om te voldoen aan uw unieke bedrijfsbehoeftes, in plaats van u te dwingen om gebruik te maken van een uniforme dienst waar u niets aan heeft.

Maak overal contact, integreer naadloos en werk direct samen

Om succesvol te kunnen concurreren is het belangrijk dat uw medewerkers overal contact kunnen maken met klanten en met elkaar, via elk communicatiemiddel van hun keuze. Glasheldere spraakdiensten worden verwacht. Om een streepje voor te hebben moet uw onderneming zichtbaar aanwezig zijn en klaar zijn om onmiddellijk te kunnen samenwerken. Unified Communications van Evolve IP maakt dit mogelijk!

Op maat gemaakt om aan uw behoeftes te voldoen

Evolve IP’s UCaaS ïntegreert uitstekend met ’s werelds beste SaaS-toepassingen zoals Gmail, Office365, Salesforce.com en Skype. Maar we onderscheiden ons  door onze bereidheid en het vermogen om samen met de klant een oplossing te bedenken en te voldoen aan hun unieke vereisten. Zoals het ontwikkelen van aangepaste integraties/gespreksstromen en het begrijpen/implementeren van oplossingen in unieke netwerkscenario’s.

Deskphones en softphones

Met HD-voice deskphones, of softphones met audio- en videomogelijkheden kunnen gebruikers altijd en overal bellen. U bent waar dan ook bereikbaar op één nummer, op elk apparaat. U kunt een oproep starten op uw deskphone en het daarna probleemloos doorschakelen naar een mobiel toestel. U kunt snel oproepen plaatsen of doorverbinden d.m.v. click-to-dial-mogelijkheden.

Beste UCaaS aanbod

Evolve IP is niet alleen benoemd in het Gartner’s Midmarket Guide voor Unified Communications, maar ook is het door Gartner aangemerkt als “het beste Unified Communications Software as a Service (UCaas) aanbod.

Unified Communications – Belangrijke voordelen

De juiste cloudstrategie kan uw bedrijf transformeren

Mobiliteit

Link mobiele telefoons aan kantoortelefoons en schakel gesprekken probleemloos naar elkaar door, terwijl het telefoonnummer van het kantoor behouden blijft. UC-toepassingen maken het voor gebruikers mogelijk om de status van collega’s te zien (beschikbaar, bezet, in vergadering, etc.). Geschikt voor Windows, MAC, IOS en Android.

Unified Messaging

De dagen dat u op verschillende plekken berichten ontvangt  zijn officieel geteld. Unified Messaging levert meerdere soorten berichten, zoals voicemail, email en fax af in één enkele email inbox, om het voor uw gebruikers makkelijker en uw bedrijf effectiever te maken. Voicemail-transcripties kunnen eenvoudig gelezen en afgespeeld worden op uw telefoon of uw computerapparaat.

Laagste servicekosten

Verlaag uw totale kosten (Total Cost of Ownership TCO) en voorkom vervelende servicekosten! Het cloud OPEX-model maakt uw maandelijkse exploitatiekosten inzichtelijk en u voorkomt grote investeringskosten en onderhoudscontracten. Krijg meerwaarde met meer functies en geavanceerde tools voor bedrijfs samenwerking (business collaboration).

Bedrijfscontinuïteit en calamiteiten herstel

Voor ieder bedrijf is het noodzakelijk om een alomvattend continuïteitsplan te hebben in geval van calamiteiten zoals storm- of waterschade of door graafwerkzaamheden in de openbare ruimte. U wilt niet dat uw bedrijf hier schade van ondervindt. Evolve IP helpt u de communicatie tussen al uw (inter) nationale locaties in stand te houden, ongeacht technologie-, elektriciteits- of carrier-problemen.

Eenvoud van management

Met een Evolve IP- telefoonsysteem zijn verhuizingen, uitbreidingen en veranderingen (MAC’s) niet langer tijdrovend meer. Met de Evolve IP webportal kunt u snel en overal ter wereld gebruikers, planningen en meldingen configureren met slechts een paar simpele muisklikken.

Blue-chip technologie

Met de Blue-chip technologie van leveranciers zoals Cisco en Broadsoft, zijn uptime, schaalbaarheid en geografische failover gegarandeerd. Deze dingen zijn simpelweg niet beschikbaar en onbetrouwbaar op open source platforms. Maak gebruik van dit platform om verzekerd te zijn van bedrijfscontinuïteit en beschikbaarheid van applicaties.

Enterprise-klasse mogelijkheden

Alle functies die u en uw klanten nodig hebben

Instant Messaging en Presence (IM&P)

Met onze Instant Messaging en Presence (IM&P) functie, kunt u zien of uw medewerkers beschikbaar of in gesprek zijn. Daarnaast ondersteunt het multi-party chats en kunnen gebruikers onderling informatie uitwisselen . Dit allemaal met behoud van beveiliging en compliance.

Audio-en Webconferencing

Virtuele vergaderingen zijn nu nog beter! Gebruikers hebben de mogelijkheid om real-time samen te werken, vergaderingen met honderden deelnemers in te plannen en op te nemen, schermen te delen met alle aanwezigen, het scherm van de presentator weer te geven of zelfs schermcontrole over te dragen.

Bureaubladdeling

Werk samen met uw collega’s ongeacht waar u zich bevindt, door uw scherm te delen via de webbrowser van uw voorkeur. Ook is het mogelijk om uw bureaublad met meerdere gebruikers tegelijkertijd te delen, interne collega’s of gebruikers buiten uw organisatie. U kunt tegelijkertijd uw bureaublad delen, videobellen, bestanden delen en chatten.

Videobellen

Medewerkers op afstand en de wereldeconomie van vandaag maken het hebben van persoonlijke ontmoetingen uitdagender dan ooit. Met Evolve IP- videobellen kunt u virtueel met meerdere deelnemers face-to-face vergaderen, ongeacht waar zij zich bevinden, waardoor samenwerking aanzienlijk verbeterd wordt en er meer betrokken persoonlijke relaties ontstaan. Evolve IP- videobellen kan worden ingeschakeld met HD-voice deskphones, Windows- en MAC-softclients en op mobiele iOS- en Android-apparaten.

Email en Unified Messaging

Werk met het email platform van uw keuze en integreer met elke op maat gemaakte toepassing, voor een complete UC-ervaring. Evolve IP’s unified messaging brengt uw productiviteit naar een hoger niveau. Het stelt gebruikers in staat om al hun berichten (email, voicemail en fax) te ontvangen in één inbox, click-to-dial te gebruiken in dezelfde email toepassing de aanwezigheid van collega’s weer te geven.

Mobiele Apps

Onze mobiele apps geven u de flexibiliteit om uw bedrijf zowel onderweg als op het werk te managen. U kunt met uw zakelijke telefoonnummer zakelijke gesprekken – inclusief videogesprekken – beginnen en ontvangen via mobiele IOS- en Android-apparaten. Ook kunt u op afstand deelnemen aan online vergaderingen. U kunt de telefoonstatus van uw collega’s bekijken, gespreksinstellingen aanpassen (vind mij, volg mij, doorschakelen, etc.) en o.a. het bedrijfsadresboek, belgeschiedenis en chatgeschiedenis inzien.

Deskphones en Softphones

Werk met ’s werelds meest toonaangevende handsets zoals Polycom & Yealink om er zeker van te zijn dat u de meest actuele HD-technologie en functies gebruikt (waaronder lijntoetsen, betere weergave, draadloze opties, etc.).

Verbeter belervaring op een eenvoudige, maar verfijnde manier

Wordt uw organisatie vaak geconfronteerd met hoge belvolumes? Hebben uw bellers te maken met lange wachttijden? Onze ACD geeft u de mogelijkheid om geavanceerde routeringsregels in te zetten, waarmee u voor elk gesprek de meest geschikte medewerker kunt bepalen. Door de beller met de juiste medewerker te verbinden kunt u niet alleen gesprekstijd verkorten, maar ook de belervaring verbeteren.

De moderne werkruimte

Open Seating levert een moderne werkplek voor bedrijven die op zoek zijn naar een coöperatieve werkervaring. Het biedt meer flexibiliteit en mobiliteit voor uw personeel. Gebruikers kunnen op elke in het kantoor beschikbare telefoon inloggen.

Doe meer met meer

Out-of-the-box integraties