Integreer met succesvolle SaaS applicaties

De Cloud Unified Communications-oplossing van Evolve IP zorgt voor een optimale samenwerking over diverse kanalen. Daarnaast integreren spraakdiensten met de toepassingen die u nu al gebruikt. Dit zorgt voor snelle gebruikersacceptatie en een aanzienlijk eenvoudigere implementatie. Sterker nog, als uw strategisch partner ontwerpen en personaliseren wij onze oplossingen om aan uw specifieke bedrijfsbehoeftes tegemoet te komen.

Functies

 • Integratie: onze spraakoplossing biedt Salesforce-integratie, Outlook-integratie en integraties met andere belangrijke applicaties.
 • Instant Messaging & Presence (IM&P): Met de geïntegreerde telefoonstatus en agenda kunnen gebruikers d.m.v. Instant Messaging & Presence (IM&P) informatie uitwisselen en de beschikbaarheidsstatus van collega’s in realtime zien. Daarnaast zijn multi-party chats en bestandsdeling ondersteund, met de vereiste beveiliging en logging, om zeker te zijn dat het bedrijfsbeleid nageleefd wordt.
 • Mobiele apps: Maak zakelijke diensten beschikbaar op de smartphones/tablets van uw eindgebruikers. Gebruikers kunnen met hun zakelijke telefoonnummer bellen- inclusief video – en gebeld worden op hun iOS- en Android-apparaten. Daarnaast hebben ze toegang tot IM&P, functiecontrole en gespreksinstellingen (vind mij, volg mij, doorschakelen, etc.), bedrijfsdirectory, oproepgeschiedenis en chatgeschiedenis.
 • Videobellen: Hiermee is het eenvoudig om face-to-face interacties te hebben met collega’s, ongeacht uw locatie. Via een video-enabled HD Voice deskphone, Windows/Mac-softclients, of via mobiele iOS/Android-apparaten.
 • E-mail: Gebruik het emailplatform van uw voorkeur, geïntegreerd met uw door Evolve IP gehoste Telefoonsysteem en Unified Messaging. Evolve IP integreert uw applicaties met Gmail, Microsoft Exchange en Outlook voor een complete UC-ervaring. Met Unified Messaging worden al uw berichten (email, voicemail en fax) in één email-inbox afgeleverd; click-to-dial is mogelijk vanuit uw emailtoepassing; telefoon-presence informatie wordt weergegeven en nog veel meer.
 • Audio- en Webconferencing: Virtueel vergaderen kan nu nog beter! On-demand audio- en webconferencing-oplossingen verbeteren de functionaliteit van het Evolved Office IP-telefoonsysteem d.m.v. realtime audio en de mogelijkheid om uw scherm te delen. Evolved Office-gebruikers kunnen audioconferenties plannen en opnemen. Op deze manier kunnen honderden deelnemers in realtime tegelijkertijd samenwerken en het scherm van de presentator zien.
 • Desktopdeling: Werk overal met uw collega’s samen, ongeacht uw locatie! Dit kan  door uw scherm te delen via de webbrowser van uw voorkeur. Uw bureaublad kan worden gedeeld met interne collega’s, gebruikers buiten de organisatie en met meerdere gebruikers tegelijkertijd. Daarnaast is het mogelijk om met een muisklik bestanden te delen en om te videobellen/chatten tijdens desktopdeling.
 • Deskphones en Softphones: HD Voice Deskphones of Softphones ,met audio- en videomogelijkheden, maken het voor u mogelijk om altijd en overal bellen. U bent waar dan ook bereikbaar op één nummer, op elk apparaat. U kunt een oproep starten op uw deskphone en het daarna probleemloos doorschakelen naar een mobiel toestel. U kunt snel oproepen plaatsen of doorverbinden d.m.v. click-to-dial-mogelijkheden.

Voordelen

 • Eenvoudig te gebruiken toepassingen in de omgeving van uw voorkeur (Google, Microsoft of Apple).
 • Unified Messaging-oplossing die zorgt voor onmiddellijke informatie-uitwisseling, snelle besluitvorming en hogere organisatorische reactiesnelheid, wat resulteert in verbeterde productiviteit.
 • Vanaf elke locatie, op ieder mogelijk apparaat toegang tot UC-functies via mobiele toepassingen, op zowel iOS- als Android-platforms.
 • Online samenwerkings- en communicatiemogelijkheden voor medewerkers op afstand en onderweg.
 • U bent verzekerd van bedrijfscontinuïteit en beschikbaarheid van applicaties, d.m.v. het door Evolve IP gehoste spraakplatform.
 • Gebruikersbeheer via het prijswinnende OSSmosis-portaal.
 • Beperk of schaf jaarlijkse licentieovereenkomsten en/of hardware af.
 • Verbeterde compliance en professionaliteit door beveiliging en logging van instant messaging/videochat, om er zeker van te zijn dat bedrijfsbeleid wordt nageleefd.
Evolved Office UC opties Standard functies UC-One Microsoft Lync Google
Enterprise Voice Ja Ja Ja Ja
Call Control (Wacht, Doorverbinden, Conferentie) Ja Ja Ja Click-to-call
Soft client Ja Ja Ja Ja
Email integratie Ja Ja Ja Ja
Unified Messaging Ja Ja Ja Ja
Unified Fax Ja Ja Ja Ja
Instant Messaging Optioneel Ja Ja Ja
Mobiliteit (Bereikbaar op één nummer) Ja Ja Ja Ja
Webconferencing Optioneel Ja Ja Ja
Videoconferencing Telefoon/Softclient Ja Ja Ja
Audioconferencing Ja Ja Ja Ja
Telefoon Presence Ja Ja Ja Ja
Agenda Presence Nee Ja Ja Nee
Communicatie-profielen Ja Ja Ja Ja
Toegang tot Desktop Platform Windows, Mac Windows, Mac Windows, Mac Windows, Mac
Toegang tot Mobiel Platform iOS, Android iOS, Android Win Mobile, iOS, Android Nee

Tabel als PDF Downloaden