Bekijk Gartner's Magic Quadrant

Breng klantcontact naar het allerhoogste niveau met Hosted VoIP, IVR, Teamcontact, SIP trunk en UC-one.

Zakelijke telefonie van Evolve IP is locatie onafhankelijk communiceren met wereldklasse.

Erkend in Gartner's Magic Quadrant

Zakelijke telefonie van wereldklasse

Tevreden medewerkers, tevreden klanten.

Ontdek zakelijke telefonie van Evolve IP. Breng klantcontact vanaf iedere locatie naar het allerhoogste niveau met onze wereldwijd erkende oplossingen voor cloud-telefonie ‘as a service’.

Hosted VoIP

Start een eigen telefooncentrale in de cloud. Bespaar kosten en benut alle mogelijkheden van cloud-communicatie voor beter klantcontact.

Ontdek meer

IVR-systeem

Richt Interactive Voice Response in en beheer het eenvoudig in de cloud. Voor lagere gesprekskosten, hogere productiviteit en betere klantenservice.

Ontdek meer

Teamcontact

Zet deze roosterapplicatie in om nog beter bereikbaar te zijn en werkdruk weg te nemen. Manage de roosters eenvoudig vanuit de cloud.

Ontdek meer

SIP Trunk

Leg de lijn aan voor inkomende en uitgaande gesprekken via internet en zet uw nummers om naar bellen via de cloud, met alle voordelen van dien.

Ontdek meer

UC-One

Benut verschillende communicatievormen in één oplossing. Communiceer met klanten en werk samen zoals u wenst, zonder beperking.

Ontdek meer

Van telefooncentrale naar VoIP

Een eigen fysieke telefooncentrale kopen of onderhouden is niet langer houdbaar. De kosten zijn hoog, opschalen is beperkt en de risico’s op schade zijn groot. Neem de stap naar uw eigen telefooncentrale in de cloud. Veilig, voordelig en toekomstbestendig.

Whitepaper: De 5 grootste misvattingen over bereikbaar zijn op afstand

Dit whitepaper laat zien waarom misvattingen over bereikbaarheid op afstand u vooral nu in de weg staan. Download het whitepaper er zorg ervoor dat uw bereikbaarheid is voorbereid op de toekomst.

Meer weten over communication & collaboration?

Werk samen met Evolve IP, Microsoft en Cisco en loop voorop in communications & collaboration. Bel ons op (0)88 – 428 31 11 voor een vrijblijvend adviesgesprek of een demo.